GOTT NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA !!!
ha en underbar kväll ..

idag äre 4år sedan jag träffade min älskade Jim första gången :'( du ska veta att jag tänker på dig hela tiden älskling ..
du betyder mest för mig , du va den underbaraste människan jag träffat .. JAG ÄLSKAR DIG !! <3<3<3

into the wild

idag bär det av ut till johans stuga med hans mor & johnny :) det ska bli skojjs & mys , bara sitta i en stuga och inte göra något alls , eller jo vi ska plugga men inget mer än så :P
va skönt det ska bli & komma bort lite , ska nog nästan stänga av mobilen oxå så ingen jävel stör mig och gör mig upprörd eller så , (du vet vem du är !) .
ne nu ska jag packa klart och slänga ner datan :P
hare så bra här hemma ni andra , hhehe . hörs på onsdag igen när jag kommit hem ;D
hojs

fredag 26 december

det bjöds på utgång i fredags :D
skit skojj , länge sen jag hade så skojj på krogen faktiskt :D
det där måste vi göra om igen pojkar och flickor :)
blire som planerat nu så blire en favorit i repris på nyår ju nästan iaf ;D hehe . hoppas hoppas hoppas :*  ..


inte riktigt

orkat skriva något , jag är väldigt väldigt dålig på det här märker jag :P haha .
iaf , den 23/12 var jag & min syster hos våran så kallade pappa och skulle fira jul , och som vanligt är ju han världens sämsta så vi spelade monopol och fick stuvade makaroner med stekt falukorv som julmat . vi fick 300kr var och en godis burk . mycket snällt gubbjävel..

julafton the bid day , firades i Sala med morbror, hans fru, kusiner, syster, bröder, mamma, "pappa" micke , farmor & farfar , mickes mormor , min mormor & opa :D mycket mysigt , massor med prat , god mat , och klappar :D hehe .
jag fick :
pengar
kläder
godis
parfym
bakistabletter
m.m

åkte hem och spelade singstar med familjen och sen kom johan :)
träffade även en gammal polare innan johan kom :) mysigt .
somnade tidigt , vid ungefär 2- halv 3 :D

juldagen spenderades hemma först en stund sen åkte jag hem t johan & umgicks lite med honom sen åkte jag hem igen när mamma slutade vid 9 :D spelade wow och sjöng singstar med syster :D

today annandagen , blir först en sväng på hälla med familjen sen blire till morbror på middag sen blire party ;D hehehe .

städat

gårdagen bestod av wow och spel med familjen , vi barn fick 2 spel av mor&far , vi fick cludeo dvd och monopol dvd , vi spelade cluedo dvd och självklart vann mamma , som hon alltid gör :P haha ..
efter det blev det wow resten av kvällen , när jag väl stängt av datan och lagt mig så fick jag värsta knäppa idén att jag skulle städa mitt rum , så jag städade mitt rum klockan 3 inatt :P dammsög inte visserligen men plockade upp från golvet och la sakerna där de ska vara , sp efter jag klippt mig idag blire till att dammsuga och damma :D hehe .
men nu ska jag kolla på tv en sväng sen göra mig klar för stan :)
hoojs

sämst

jag är grymt jävla sämst på att skriva i bloggen :P men det är väll itne så många som läser den iaf så det går ju ingen nöd på det så :P haha .
iaf så börjar lovets dagar imorn :D skönt som satan :D klippa mig imorn och på tisdag blire julfirande hos pelle och på onsdag on the real day its christmas in Sala with the family ;D skojjs . kanske träffar på corre en sväng och jocks :P vi får se vad som hinns med :P öl i massor blire iaf :D hehe ..
ne nu blire lite mer wow , hoojs

onsdag

usch va det var jobbigt & kliva upp så här tidigt :O det var ett tag sen jag gjorde det, men nu är det slut på skolkandet , efter nyår blire fan inte skolk , jag ska gå varje dag och sköta skolan helt ! jag måste för jag tänker så fan heller gå om 3an . finns inte en chans i helvete att jag tänker göra det ..
det är faktiskt första gången jag går på en naturkunskapslektion på onsdagar :P dom är 3 timmar och jag har inte varit på en enda .. fatta många timmar det är som gått bort för att jag inte orkat gå upp ur sängen :/ fan inte bra asså . får se till att ge bra ifrån mig på alla prov istället .
ne nu måste jag springa till bussen , hoojs

i miss

i miss the old days !

dom senaste 3 år har jag firat jul med dig johan , visserligen ska jag göra det i år med men inte på samma sätt , de andra 3 åren har vi varit ett par men inte i år :( i år blir det bara som vänner för att vi vill fira tillsammans , glad över att vi är så bra vänner som vi är , skulle aldrig klara mig utan dig .. du är bäst grabben . i will love you til' the end of time . <3

 angeelica <3 johan                                           that's the way it's supposed to be !

you are dead to me !

ni som känner mig vet att jag inte har ett så bra förhållande med min pappa , men för er som inte känner mig så har min pappa inte varit en del av mitt liv sen jag var ca 10år , efter att han gjort en del dumma och oförlåtliga saker så bestämde sig mina föräldrar för att skilja sig . så de gjorde det och under första året var jag hos honom varannan helg ungefär tills han flyttade till Västerås , vi bodde då i Ludvika , men han flyttade till västerås för att börja om och vi andra bodde kvar i Ludvika tills mamma träffade micke & dom flyttade ihop och gifte sig osv .
efter att vi flyttade till Västerås vi oxå för att underlätta för micke & hans barn så var jag hos min pappa någon gång ibland bara , vi hade lixom glidit ifrån varandra .
det blev mindre och mindre tid hos honom , han hörde inte av sig lika ofta och var nästan aldrig hemma när vi ringde så det bara blev som det blev . och sen träffade han den där jävla kärringen kicki som han sen gifte sig med och ville att ett s.k. kärleksbarn med ..
nu de senaste 1-2 åren har han hört av sig ungefär 1 gång var 3-4månad så det blir inte så mycket tid med honom ..
när det har varit någon speciell högtid , så som t.ex. jul, födelsedagar, farsdag osv , har jag & min syster fått varit dom som bjudit dit oss , han har inte ringt och frågat om vi vill komma eller nå sånt . han ringer heller inte till oss och frågar hur vi mår eller så . eller jo till emma ibland men inte ofta , han frågar aldrig om mig eller så , men men , jag var äldre än emma när jag började acceptera att min pappa inte vill ha med oss att göra så jag bryr mig inte lika mycket .
för någon dag sedan ringde han , jag var inte hemma och mamma jobbade , så micke svarade och Pelle (pappa) frågade efter emma , han frågade det vanliga åså .
när jag kom hem sen dagen efter kollade jag vår nummerpresentatör och såg ett nummer jag inte kände igen och frågade mamma&micke om det och dom sa jag vet inte vem det är , när vi sen satt och åt mat tillsammans alla 4 så säger emma : "pappa ringde då du va hos johan" och både jag & mamma bröt ut : "va vem då sa du :O?"
vi åt klart och sen så ringde jag till pappa för att kolla om han ville prata med mej med men då hör jag i luren : "numret du ringt är inte aktivt" eller nå sånt . jag ba : "va ? hur kan det vara så?" så jag kollade nummerpresentatören igen och skrev ner numret som ringt och kollade upp det då var det min pappa som hade ringt från det , gubbjäveln har bytt nummer och inte sagt något till oss :O
ja menar vem fan gör så mot sina barn ? säger man lixom inte till sina barn att man har bytt telefonnummer :S ?

så nu kan han betrakta sig som inte min pappa , från min sida så kan han lika gärna gå & dö eller nått !

ojsan

va ett tag sen jag skrev :P haha
jag har bara inte orkat skriva , jag sitter inte så mycket vid datan nu för tiden faktiskt . konstigt nog :P
men men , ska försöka bli bättre, under lovet blire nog mer sitta här ;P alla mina klasskompisar åker väll hem antar jag så då gör jag inget annat än är hemma & trökar så då blire nog t att skriva massor .
fick våra overaller idag iaf ;D helt okej snygga faktiskt , mycket sköna iaf ;D

men ska göra klart mitt jävla bistådsarbete nu sen behöver jag inte bry mig om det nå mer sen ;D skönt som fan .
hojs

sjukis

jag är väldigt dålig på att skriva i min kära blogg märker jag :P så jag drar en liten kort sammanfattning av helgen ..

fredag:
fest hos adde med jessica.. det var skojj , inte så mycket folk , helt lagom , roligt & snällt folk , hade väldigt roligt , haha . sen finns det ju en som var lite klantig & spillde ut min grogg men men , gottgjorde sig ju senare iaf , haha .
åkte taxi hem vid halv 3 ;D skulle egentligen åkt hem innan 1 men men något gick fel ;) hahha .

Lördag:
bakis som tusan , men gick upp & duschade och sen vidare till bilen och åkte en ovanligt lång bilfärd till the big city, el stockholmo med familjen . det gick ju som det gick , om ni fattar ;P hhaha . gick på stan och skansens julmarknad . mycket mysigt , trevligt som tusan vare att umgås en hel dag med familjen :) vi åk på resturang London , det blev en filé Oscar med pommes & beasås med en stor cola till det , smarrigt :)
på vägen hem blev det hummelsta , 56kr köpte jag godis för :P haha .
åkte hem och lämnade allt jag handlat packade övernattningsväska och packade ner datan sen fick jag skjuts av far hem till johan . spelade wow & umgicks , kollade på film och smaskade godis :)

söndag:
vaknade upp hemma hos johan , spelade wow & städade , mycket skojj . åt mat med hans familj , smarrigt . skulle ha åkt hem men det blev inte så , så jag sov kvar där en natt till .

måndag:
vaknar av att johan håller på & fixar i sitt rum för att han skulle t skolan , när han gått ligger jag kvar och sover vidare . blir sedan väckt vid 1 av att johan kommer in stormande i sitt rum & gormar om att jag ska gå upp , märker då att det ligger någon bakom mig i sängen och gissa vem ? ingen mindre än lilla anton :P haha . går upp & duschar , fixar käk och sen blevre wow igen när anton åkt , mamma hämtade mig vid 4 åkte då hem och gjorde inte mycket , spelade lite wow & kollade tv :)

Tisdag:
hemma från skolan , orkade verkligen inte gå upp , gjorde inte mycket , satt vid datan & kollade på film . sen på kvällen blevre wow igen , sen tv .. somnade vid 4 ..

onsdag:
hemma från skolan även idag . inte gjort mycket hittils . vaknat för mindre än 1 timme sen . ska kolla på andra avenyn nu och sen blire käk & plugga lite spanska och geografi ..

hörs mer senare .


RSS 2.0