uppdatering torsdag

chabolo :)
som ni vet så har min dator slutat samarbeta med mig så jag hade ingen dator tills nu :) jag har fått låna mina bröders dator ikväll/inatt/imorgon förmiddag :) imorn ska vi köpa ny byrå åt dom och snart fyller dom år så dom ska få min gamla dator in i sitt rum imorn så då kan jag spela wow på den tills dom vill sitta där och så har jag deras bärbara på kvällarna/nätterna , det blir kanon bra :) speciellt när dom åker hem till sin mamma igen för då kan jag sitta där hela nätterna och spela , då jävlar ska jag power levla :) måste ju bli 70 igen innan jul :P helst innan oktober fan :P haha
men iaf så ska jag lägga mig och titta på SATC nu :) är på fjärde säsongen , bara den + 2 till kvar :D och ska vara klar innan måndag, så jag får ligga i hela helgen , så det är ju positivt att det ska bli dåligt väder för jag kan ju inte sitta inne hela dagarna när det är fint väder åså :P hehe .

aja hare great , höörs , hoojs <3

Torsdag :)

chabolo :)
idag på förmiddagen var vi på Porträttstudion och tog kort till mormor som fyller 60år i September så vi ska göra ett kollage med bilder på oss till henne för hon vill inte ha ngt så det är svårt att veta vad man ska köpa åså så då tänkte vi att ett kollage med barn, barnbarn åså kunde vara kul :D
vi hade iaf skit roligt under tiden vi tog kort :) efter vi hade tagit kort gick min familj och min morbrors familj till Jensens Böfhus (heter egentligen med knäppt ö men jag vet inte hur man gör ett sånt så) jag åt en kycklingbiff med råstekt potatis och beasås med en 50cl Carlsberg Hof till :D:D gott gott gott gott :) sen gick vi runt lite på stan och kollade lite , jag köpte inget speciellt , bara saker t skolan börjar :P haha .

nu ska jag sätta mig och umgås med min familj och ta det lugnt , för jag har ingen dator att spela wow på eftersom min inte vill samarbeta med mej :(

hoojs <3

uppdatering onsdag :P

chabolo :)
precis kommit hem ifrån bilbingo med mamma, carro och sofie :) ingen av oss vann men alla var 1 nummer ifrån minst 1gång :P haha . och Sofie hade 1nummer kvar när det blev bingo 1gång och numret kärringen drar efter är hennes bingo nummer , gissa om hon vart arg :p ? hahah . men iaf så var det super kul :)

solade hela dagen idag .. och pappa kom hem idag och kunde konstatera att det var min batterisladd till datorn som var felet , det hade blivit kortslutning i den :P jobbigt värre . så jag får en ny sladd till senast tisdag nästa vecka , så ingen dator på hela helgen och det känns ju jätte roligt ., eller inte ! så jag får väll sola om det är fint väder och titta på tv om det är fult väder , om jag inte åker på semester med hemliga pojken :) hehe .. men som det ser ut nu så har jag inge pengar att åka för :(
imorgon ska vi ta kort hela familjen + morbrors familj och sen ska vi luncha tillsammans allihopa :) mycket mycket mysigt :)
men nu ska jag l'ägga mig och kolla på SATC xD

hoojs , hörs imorn <3

onsdag

chabolo :)
precis vaknat av att mamma ringde och va på väg hem från jobbet :) hon skulle komma hem och göra mat så efter maten ska jag lägga mig i solen en stund och bara tare lugnt och sen vid halv 6 ska ajg gå till b-by C och hämta ut pengar för ikväll äre bilbingo med Carro och Sofie som gäller :D och det skulle ju inte sitta fel med att vinna lite idag, jag ska ju kanske åka ut på äventyr på fredag så jag lär behöva pengar för atm har jag inte ett öre mer än till bingo :( och resan vill jag verkligen åka på så håll tummarna på att jag vinner något :) hehe .
men nu ska jag hjälpa mamma med maten och sen ska jag sola en stund :)

hoojs <3

(datorlös så jag kanske inte kan uppdatera någe mer idag, om inte pappa kan laga datorn så:)

tisdag

chabolo :)
idag på dagen har jag inte gjort mycket , min dator la av så jag har inte kunnat sitta vid datan någonting :/ så sitter vid mammas dator nu och den är bredvid henne typ så jag kan inte sitta här så länge så ska bara skriva detta sen typ lägga miug  & glo på sex and the city boxen som jag lånat av Annika :D

aja idag har somsagt inte gjort myucket , men vid 4 åkte jag ner på stan med Carro och kom hem vid 7 och tittade på tv och planerade min resa ner till gbg och falkenberg och kanske gävle :D hehe . sen vid 21.42 bestämde jag och jessica att vi skulle racer cykla till maxi som stände om 15minuter :P haha . vi började cykla 21.49 och va framme 21.55 :P haha . köpte öl och sen satt vi och pratade och cyklade till johanna och hämtade annikas SATC box :D hehe . så nu ska jag lä'gga mig och äta mat och glo på den :D hehe .
god natt och hare så bra :) kankse skriver imorn :D annars om 5-7veckor :P haha . om jag itne får tag på dator innnan dess :P

hoojs <3

måndagen

chabolo :)
igår var en ganska lugn dag , åkte till ikea och åt med mamma sen gick vi runt på ikea och hälla shopping och handlade lite :) jag köpte ett linne och en bh på rean på Lindex :) mycket bra köp faktiskt, i stort behov av en bh och ett linne så :)
sen när jag kom hem frågade johanna om jag ville åka på utflykt med henne till björnön och det ville jag , även fast det är väldigt långt och jag är feting lat så gick jag med på det .. vi tog med oss massa picknick och ÖL <3 men när vi kom till framnäs så orkade inte jag cykla mer så vi stannade där och picknickade och pratade och hade super kul :) senare vid typ 10 kom doonkie , marcus och jessica :) vi satt och myste, pratade och drack lite :) vi hade riktigt roligt faktiskt :)
badade gjorde vi oxå , super kul :) Marcus hade inge badiskläder med sig så han fick låna johannas avklippta super tajta jeans shorts , hahah . skit sexigt ;) kommer bild senare i inlägget xD .. efter vi hade badat så lekte jag och marcus lite , vi sprang runt och jagade varandra och slogs osv :P skit skojj , slutade med att jag ramlade och han rullade mig på marken som om jag vore en trästock :P haha . sen kom doonkie och hjälpte marcus att kasta mig i en buske . ahhaha . roliga pojkar , dom gillar & mobba mig tror ja :P sen satte jag mig i brassestolen som doonkie hittade och då välte dom den och häll fast mig medan johanna kittlade mig .. haha . allt emot mig fan :P sen vid 2 cyklade vi hem och på vägen hem åkte jag longboard bakom marcus när han cyklade och ramlade , haha . sen vid mikaelikyrkan på hammarby hittade vi en flicka avtuppad och ringde polisen och ambulans , duktiga vi va :)

tack för en trevlig kväll alla :) <3

hoojs <3

lördaag :)

igår så satt jag och spelade hela kvällen och snackade med Albin , en kille jag "träffat" på match.com , huhu .
när jag väl la mig och skulle sova och väl hade somnat i batun (aka mitt rum, haha) så ringde ju självklart johan och ville ha ngn att prata med när han var på väg hem från någon fest så jag pratade med honom en stund sen la jag mig och gjorde ett nytt försök , ja då ringde han ju självklart igen för att säga att han hade kommit hem helt :P haha . så jag gjorde ett nytt försök och fick sova 20minuter tills nästa samtal kom och då från jimmmmmy :D så det gjorde inget , hehe . pratade med honom en stund och sen la jag mig och då fick jag faktiskt sova :) så jag somnade för natten klockan 05.15 , så va feting trött imorse när mamma kom in och sa hejdå när dom skulle åka till stugan :P
iaf så åkte jag och min lillasyster hem till Pelle idag och åt smörgåstårta och lånade filmer och spelade monopol på dvd typ :P ganska roligt faktiskt :P och nu sitter jag här i mitt varma rum igen och håller på & smälter bort :/ aja , ska göra någe skojj nu , typ duscha eller film eller nått :) skriver mer sen .

hoojs <3

fredag :)

äntligen är det fredag och det betyder filmkväll ikväll :) denna vecka har jag sovit med ngn hela veckan sedan i söndags typ och det ska bli så skönt & bara vara ensam ikväll och sova själv och bara ta det lugnt med film :)
dessutom mår jag inte så bra idag , jag har sjukt ont i magen och jätte yr i huvudet :/ det är lite jobbigt för då orkar jag inte göra så mycket mer än spela WOW och titta på film så det är vad jag ska göra idag :D jag ska nog fan sätta mig och spela nu , hooojs <3

kommer sakna dig sötnos :( <3

torsdag :)

hhojsan :)
igår blev det en sväng i solen på dagen :) sen senare mot kvällen blev det till att installera wow igen på datorn , ska börja spela lite igen :) inte så mycket som jag gjorde förr , bara lite försiktigt så jag inte fastnar för det igen :) hehe .
senare på kvällen kom johanna och vi åkte och köpte max med mamma & micke , mycket gott :) hehe . efter maten gick jag ut & mötte jimmmmy :) när vi kom in tittade vi på Marie Antionette en stund med johanna tills hon skulle gå , då gick vi med henne hem och hämtade ett usbminne hos henne som jag skulle låna av henne med bilder från power meet på :) sen gick vi hem till mig igen och pratade och mös lite grann :) hehe . sen tittade vi på The Perfect Man tills jimmmmy somnade , haha :P då passade jag på & spela lite wow , hehe . somnade vid typ 04.37 medans jimmmy somnade vid 2 ;) hehe .

vaknat

god morgon :)
Precis vaknat igen , det blev ännu en sen natt .. Johan kom hit och skulle säga hej på vägen hem från sin kompis på typ skälby eller nått . han skulle gå därifrån till gryta , och han va skit packad så jag ville ju inte det så jag fick med han in til mig och la honom i min säng och han somnade direkt , vilket va bra , för jag va skit trött :P men jag ville inte lägga mig bredvid han för man vet aldrig om han kanske får värsta spy attacken och spyr på mig så jag tog 3 tjocka täcken och vek ihop dom dubbelt och la dom uppepå varandra så dom bildade en madrass ;) haha . på den sov jag på golvet , ganska ont i ryggen idag , hahah . men sen när johan gick hem så la jag mig i min säng direkt , ganska mycket skönare :P hahha . så nu har jag precis vaknat igen och ska nu gå ut i solen och lägga mig och hoppas på att jag kanske somnar där igen :P huhuh ..

hörs senare , hooojs <3

Onsdaag

tjabba
eftersom jag kom hem vid 7 imorse så gick jag & la mig då faktiskt och sov tills mamma väckte mig vid 13 för att det va fint väder :P så jag gick ut & la mig en stund i solen , och självklart så somnade jag ju där en stund :P ingen skada skedd , som tur va ;P huhu . jag har varit ute i solen hela dagen faktiskt eller iaf till 16 :P sen vid 18.20 åkte jag , mamma och micke till skultuna och spelade bilbingo , men som vanligt så vann jag inget :( men jag var jätte nära flera ggr :P haha . och en gång när man skulle ha 2 rader så hade jag 1rad + 4/5 på nästa rad och självklart så får ju ngn bingo och vinner 600kr , och när hon drar igång för 3rader så drar hon nummer 63 och det var det numret som fattades för att jag skulle få 2rader , gissa om jag blev sur ! :P haha . men men vann inget , bättre lycka nästa gång ;) huhu ..

nu ska jag lägga mig i sängen och äta varmamackor och bara slöa , är så fruktansvärt trött :/

kanske skriver ett god natt inlägg senare om jag inte somnar efter jag ätit :P huhu ..

hoojs<3

Måndag & Tisdag

hhojsan !
i måndags gjorde jag inte så mycket tror jag , jag kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen , mer än sov hela dagen typ , eller jo johanna kom hit en sväng och sen kollade jag på tv resten av kvällen tills 00.06 för då ringde johan och frågade om jag kunde sätta mig på cykeln och cykla hem till honom :O och eftersom jag hade så sjukt tråkigt så sa jag ja och satte mig på cykeln och cyklade hem till honom , men när jag kom dit hade fyllot johan redan somnat haha , så jag la mig på soffan och kollade på tv och sov , (tisdag) sen vid 06.12 kom daniel och väckte mig och sa åt mig att lägga mig i johans säng istället , så jag gick in dit & la mig . och sen vaknade jag vid 11 av att johan kom in i rummet och letade efter sina kläder , huhu .. han va så full att han inte kom ihåg vart han klädde av sig någonstans :P roligt . sen vid 13 satte jag mig på cykeln och cyklade hem igen för jag skulle med mamma till stan för hon skulle klippa sig 14.30 :P huhu . på vägen till klippstugan där vi klipper oss gick vi in på Vero Moda och kollade lite , jag köpte ett par shorts på rean , det var 70% på dom :) och ett par hipsters i rosa och grön med rutmönster :D hehe .
sen efter mamma hade klippt sig gick vi till Vivaldi och köpte sallader åt oss och åkte hem och åt dom ..
och när micke kom hem åkte vi och kollade på ny soffa, men hittade ingen :/ efter det åkte jag hem och tittade på tv som vanligt :P och vid 21.55 åkte jag ner på stan och tog bussen till Sala och umgicks med Jocke en sväng :) sov kvar där och åkte med bussen från sala till västerås 05.50 och var framme i västerås 06.38 :P huhu . sen åkte jag hem och sov :)

Helgen :D

har inte orkat skriva något tidigare , så jag får väll skriva om helgen nu :P

Fredagen:
På fredags eftermiddagen åkte jag ner på stan för att köpa present till Micki som fyllt 18år . Jag mötte Annika och Cornelia som satt och fikade på Thé boden eller hur fan det stavas :P huhu . dom drack te och åt scones :) sen gick vi runt & tittade på lite kläder , Jag & Annika hade fått för oss att vi behövde nya outfits till kvällen :P huhu . så vi gick runt & glodde lite outfits , hehe .. sen gick vi ner t stationen för att träffa Pettsson , sen gick vi till Fris & Company där vi skulle köpa Mickis presenter :) det blev en liten svart väska med guldkedje axelräm och en örhänge karta med 4 olika sorters örhängen på , mycket fina :) och sen fick hon en flaska vin , Black Tower :) efter det gick Pettsson till stationen igen för att hämta sin man som kom med tåget , hehe .
Jag , Annika och Cornelia letade vidare efter outfits, jag hittade 2 st som jag gillade och kunde inte bestämma mig så jag köpte båda :) medan Annika hade det lite jobbigare, huhu , men tillslut hittade hon en outfit och den va super snygg :) så efter hon hittat sin outfit gick vi till bussen och åkte hem & gjorde oss iordning för kvällens Party at the kollektiv :) !
när jag kom t kollektivet , mötte jag Micki utanför som precis varit och mött grabbsen (Dogge, Marcus, Daniel och Jeppe) väl uppe i kollektivet fanns det massor med människor , det var värsta partyt där redan och bättre blev det :) vi drack och åt tårta och bara pratade hela kvällen :) tills vi gick till bussen för att åka ner på stan och gå på Krogen , vi som var 18 iaf :D vid busshållsplatsen träffade jag på en gammal klasskompis (från högstadiet) Dennis Sjödahl, vi satt och pratade tills bussen kom , han var mycket snäll och trevligt :) när vi kom på bussen satte jag mig vid han och bakom mig satt johan som hade varit på förfest hos jennifer , jennifer var oxå med på bussen , satt och pratade med henne ner till stan och på stan stod jag & pratade lite med henne oxå , riktigt snäll tös :) mina vänner gick till Pitchers medan dom väntade på att jag skulle prata klart :) så när jag&jennifer&johan pratat klart gick jag till dom andra och sen vidare därifrån till Slisk (Silk)  vi va där i typ 1timme och 40minuter hehe . sen gick vi till donken och åt lite mat , sen åkte vi till kollektivet igen och satt och pratade lite , sen gick jag hem & sov :)

Lördagen:
BAKIS BAKIS BAKIS och åter BAKIS :P ! haha .
när jag piggnat till lite kom Mickes ("pappas") lillebror hit och hälsade på , ganska snygg faktiskt :P haha . när han skulle hem hade jag piggnat till lite till så jag följde med micke & skjutsade hem hans lillebror till dom han bodde hos när han var här i Surahammar . sen åkte vi till Maxi och köpte cola och godis :D

Söndagen:
Hände inte mycket , lämnade in mobilen på lagning, sen åkte jag med micke till Sala och lämnade hans barn hos deras mamma och lånade en mobil av dom , men senpå vägen hem ringde jag min morbror , ronny , och frågade om jag kunde få låna en annan mobil av honom , och det kunde jag så vi åkte dit och hämtade en , sen gick jag över t dahlbergs och pratade lite med dom innan Jessica skulle åka t Holland i 7dagar .. sen gick jag hem och tråkade ..

ja , det var min helg,

nu ska jag titta på film och sen sova :) god natt <3

Freedag & Partyyyyy ;D

idag blire party igen :D Mikaela har fyllt 18barre och Jesper oxå så det blir lite party för dom idag eller iaf för micki , det var henne vi skulle fira först , jesper glider bara med på ett bananskal ;) huhu . det blir te & röra sig ner på stan snart och köpa present till den vuxne , hehe .. och sen vid 7 lbire te & röra sig till partyt sen blire utgång senare på kvälklen :D vi ska röja hela stan inatt , ska bli så skojj :) skriver mer senare , typ imorn eller nått .

hare gött , hoojs <3

Ludviiika ;D<3

idag blire te å rulla hem t mormor i lilla Ludviiika :D så skönt & komma bort från västerås för några timmar och bara tare lugnt och inte bry sig om något alls .. Jag ska "jobba" lite hos mormor när vi kommer dit, sen blire te å åka t Dollar Store & handla lite , hoppas på att man träffar på Maddis där , hon sk ha börjat sommarjobba där nu så :) hehe .
sen blire ju faktiskt te å äta , det skulle typ bli kyckling gryta med ris , men det ville inte jag ha så jag skulle få rullader ;D jag är lite speciell , ni som är mina vänner som läser ni vet vad rullader är och hur mkt jag tycker om dom osv :P huuh . men nu ska jag sätta igång å fixa mig , ska ju faktiskt snart åka :P huhu .

hoojs så höres vi senare :)<3

today is the day that i decided to start a new life :D!

chabolo :)

förlåt för att jag inte skrivit på flera dagar men jag har inte haft ork att skriva något och heller inget roligt & skriva om ..

idag läste jag i "hänt extra" en typ skvaller tidning om kändisar, om en man som var världens första gravida man , jag ba: VAAAA A:O!!!!!! hur fan är det möjligt , så jag satte mig & läste artikeln , då vare en 30årig man som föddes som tjej och var tjej till 24 års ålder, hon hade aldrig känt sig som en tjej , hon hade alltid varit en pojkflicka och vid 24års ålder bestämde hon sig för att bli man istället för kvinna , hon opererade bort brösten och gjorde allt till man FÖRUTOM könet , hon lämnade könsorganet som det var för att hon senare i livet skulle kunna bära ett barn som en riktig mamma och gjorde det nu vid 30års ålder och fick för inte så länge sedan en välskapt liten dotter .. är inte det helt sjukt lixom ??

aja , idag har jag även kommit underfund med vad jag vill göra med mitt liv , jag mår inte så bra atm eller har inte gjort det på länge men iaf så nu har jag bestämt mig för att ändra på vissa saker ..
som t.ex.

-» inte äta godis, chips, ostbågar, glass osv. på vardagar utan bara på lördagar :)

-» jag ska börja röra på mig mer

-» inte sitta inne på dagarna
-» gå upp tidigare och lägga mig tidigare
-» lägga ner hoppet om kärleken
-» skaffa ett jobb
-» sluta leva på mormor
-» FIXA SKOLAN !!
jaa , det är lite av vad jag ska förändra , jag tycker det är ganska bra saker att sluta med faktiskt :D

aja nu ska jag lägga mig i sängen och glo på sex and the city ;D mor kommer snart hem med McDonalds åt mig så ;) hehe

god natt ifall jag inte skriver ett godnatt inlägg senare :D
btw , ska uppdatera oftare :D


gårdagen :D:D

chabolo :)
igår var det ju grillfest/party hos Sara i Surahammar kvällen vart väldigt lyckad efter en väldigt misslyckad dag några timmar tidigare :P

misslyckade delen av dagen:
det började med att jag fixade mig och allt sånt , men så fort jag lämnade hemmet gick det utför...
bussen till Surahammar gick 17.30 och jag & Jessica satte oss på bussen vid 17.01 och då var vi ganska stressade för vi skulle hinna köpa en blomma till Sara oxå innan vi gick på bussen .. vi gick av på storagatan och sprang i spöregnet till skrapan för att ta ut pengar så vi kunde köpa en blomma , men självklart så funkade inte mitt kort i bankomaten utanför så vi gick in & beställde en blomma och floristen började slå in den och sen säger gubbjäveln att dom inte tar kort (arg som fan blev jag) så jag sprang över till gallerian och skulle ta ut pengar och klockan var lixom 17.18 och självklart var det skit lång kö till bankomaten så jag fick springa tillbaka och säga att vi inte skulle ha blomma sen fick jagh & Jessica super springa ner t stationen för att försöka hinna med bussen , som tur var hann vi med bussen men vi var skit blöta och det fortsatte regna , sen när vi kom in på bussen satte vi oss och när jag letar i min väska efter ett par torra leggings så har ju självklart en av mina jävla ölburkar gått sönder i väskan så den sprutade öl åt alla håll och det var dyblött i min väska , en hel jävla vattenpöl av öl (jag skrek som en jävla idiot och var jätte arg) så jag fick ta mina torra leggings och lägga dom i ölpölen så dom sög upp ölen , sen fick jag lassa ur allt av värde i Jessicas väska (som dessutom var full med grejer redan) när vi kommer fram till Surahammar får jag hälla ut min väska och innehållet som redan blivit förstört sen fick jag vända ut & in på väskan och bära den så .. vi satte oss i busskuren och väntade på sara och hennes far som skulle hämta oss med bilen och köra oss resten av vägen hem t sara :D

den lyckade delen av dagen:
när vi kom hem t Sara bjöds det på mat och dricka , vi fick pommes med kyckling och någe annat kött (som var SUPER gott) och tsatsiki och ngn sallad (som var super god den med), vi satte oss och åt å mös och pratade hela tiden , fanns inte en tyst stund :P huuh . efter maten fortsatte mysandet och pratandet , (mycket trevligt att umgås med min klass:) senare mot kvällen blev det till å köra "Jag har aldrig.." ganska roligt faktiskt för folket trodde jag skulle få dricka en massa men det behövde jag inte , fast drack på det dom inte trodde jag skulel dricka på ,  betyder att dom tror bättre saker om mig än vad dom borde :P haha . förövrigt så har Sara hundar och jag hade glömt tagit allergi tablett så jag blev ganska trött och problem med andning osv så jag var ganska tråkig ett tag :P sen gick jag in & la mig i Sara´s säng med Dan och tjaffsade (på skojj) det var faktiskt riktigt roligt :P hahah . vi hade ganska roliga och helt ovärda konversationer/tjaffs :P efter en kort stund kom dogge och gjorde oss sällskap och han var skapligt dragen så han fattade inte vad vi snackade om och det gjorde det hela myket roligare :P haha .
vid 23.30 var det dags att röra sig inåt mot stan för Sara och familjen skulle börja åka till Norrland ganska snart och dom skulle skjutsa alla in till stan först , så vi sade hejdå till Sara & Dan och satte oss i bilarna och rullade in till stan , vi åkte till stationen och tog en promenad in till Stan och skulle äta , det fick bli Subway och det satt väldigt fint , var sjukt hungrig (fylle hungrig) satt och umgicks där en stund sen gick vi mot bussarna när vi såg att dom började komma , vi satte oss på bussen och åkte hem och sov :)

vill bara säga TACK för en mycket trevlig och underhållande kväll och TACK för att ni är mina vänner och för att i är så himla bra :)

idag hade det förövrigt varit 3år med Johan :'(
nu ska jag fixa mig för min och jessicas one tree hill kväll/natt ..

hörs senare . hoojs <3

Fredaaag & Party :D

chabolo :)
idag på dagen har jag bara tagit det lugnt & vilat upp mig för kvällen och tittat på film :) ikväll blire party hos Sara i Surahammar för att hon fyllt år och för att hon vill ha fest , det ska iaf bli jätte roligt , hon bjuder på mat och det är ganska många som ska dit , dom flest är ifrån vår klass men iaf ;) mat, alkohol, VÄNNER och massor med prat , kan det bli bättre ? neej verkligen inte :) hehe .
precis gjort mig klar för att snart åka ner på stan och köpa någe litet till Sara för hon ska få någe roligare när skolan bärjar igen :) ska träffa dogge &co på stan och köpa :)

men nu ska jag börja röra mig till bussen i regnet :P huhu .

skriver mer inatt kanske , beroende på när & om jag kommer hem :) hoojs<3


onsdag ;)

chabolo :)
skriver om onsdagen nu för jag har inte haft tid & skriva om den tidigare :P
dagen började med att jag fixade mig och cp skyndade mig ner på stan för att möta johan på stationen för att vår wowkompis från Umeå skulle komma & hälsa på oss , han var riktigt snäll och trevlig :) när han kom gick vi & åt pizza på sturegatan , sen åkte vi hem till johan och skulle hämta hans plonka för vi skulle gå t Pitchers men det blev ändrade planer , vi gick istället upp till ica och köpte lite 3,5or och drack det och sen kom Jessica med mina starköl och då blev det party typ ;) sen gick vi ner på stan till donken sen åkte vi vidare hem mot adam för dom skulle dit , men sen tog det sån tid för adam att komma hem så johan & barir gick & mötte jennifer istället och jag & Jessica cyklade hem och sov ,

ja det var dagen det :P

hela dagen idag/igår (Torsdag) låg jag nästan och var bakis , tills Jessica bestämmde att vi skulle ut & gå :P så vi gick ut å gick sen åt hon paj och sen gick vi till Pelle och lånade filmer , sen tittade vi på Miffo och American Pie: Beta house :) men nu ska jag sova , god natt <3

skansen

chabolo :)
igår bar det av t sthlm med mor&far för att gå en runda på slottet och skansen :D hehe . vi gick ner i skattkammaren, tre kronors slott och festvåningen , det var rätt skojj faktiskt , men mycket jävla folk , när vi gick i festvåningen fick vi lyssna på både tyska , engelska och svenska , lite jobbigt faktiskt :P haha . sen gick vi å åt mongoliskbuffé , SUPER GOTT !
sen gick vi på Allsång på Skansen ;)  på skansen var , Lasse Stefanz , BROLLE , Amanda Jensen , Maria (Norges bidrag i eurovision) och en massa andra skitar som jag inte vet vilka de är :P sen åkte vi hem , jag sov i bilen hem , mycket skönt , älskar & sova i bilen när det är mörkt ute :) när jag kom hem gick jag & la mig & tittade på film :)

power meet 2008

Fredagen:
fredagens början kan du läsa om i inlägget FREDAAAA :D ..
Vid 19.20 började kvällen på riktigt , Jessica, Carro & Johanna kom hit å käkade , vi åt bakad potatis med olika röror till mycket smarrigt faktiskt , vi satt hemma hos mig och drack lite och spelade ölspelet och pratade en massa skit :P haha . Sara kom vid typ 22 eller nått sånt , då fick hon sitt paket av oss (bild kommer längre ner) hon fick en flaska vitt vin av mig & johannsi , en körde vi ölspelet och eftersom Sara fyllde 18 i onsdags så var vårat mål med kvällen att supa henne under bordet och det lyckades vi riktigt bra med ;) hehe . hon drack hela vinaren på minder n 30minuter ;P sen vid typ 23-24 cyklade vi ner på power meet , kvällen slutade ganska tidigt för Carro, Johanna och Sara , dom åkte hem vid typ 1 eller nått sånt :/ men innan dom drog hem träffade vi ett gäng pojkar so vi satt & pratade med , en av dom va riktigt tänd på Jessica ;) det komiska med han var att han pussade jätte mycket på Jessica men slog mig ett x antal ggr :P haha . aja jag & jessica var kvar på löga träffade en massa folk , vi träffade b.la. 2 typ super heta killar som vi umgicks med ett tag , sen ringde dogge & ville träffa oss så då gick vi & träffade honom , han är så himla snäll & go , glad att han är min klasskompis :D hehe . han skulle börja röra sig hemåt så vi gick med honom en bit mot hans cykel , fast när jag fick veta vart den stod så ville jag vända :P haha . så det gjorde vi & på vägen tillbaka till löga ringde jimmy & gå hem t mej & sova :P haha . så vi började röra oss mot honom han var vid pizzeria cupido & på vägen dit träffade vi nå andra snubbar som bjöd på korv och sprit :P haha . dom skulle sova på enhagen men dom tyckte vi var så himla trevliga så dom ville gå med oss hem först , vi plockade upp jimmy vid cupido och fortsatte vår färd hem , vi började gå vid 4-halv 5 och var hemma vid typ 6-halv 6, helt galet va tid det tog , fast vi stannade ganska många ggr :P när vi kom hem gick jag in till johanna & sa att vi var hemma  hehe . hon skulle upp och jobba vid 9-10 :P sen gick vi & la oss , somnade vid typ 7 :/ vaknar vid 8 av att Johanna rycker i mig och säger åt mig att jag måste gå upp , hon tar mig ut på altanen och där sitter johan(mitt ex) helt blodig och sår överallt , han hade blivit misshandlad på vägen hem från löga och närmsta att gå till var mig , vi ringde till hans mamma, polisen och försökte hitta ngn som kunde skjutsa honom till akuten men ingen kunde :/ jag fick lov & väcka jessica och hon ringde sin mamma som skjutsade oss till akuten och där blev johan undersökt och sen skjutsade jessicas mamma hem johan , jag fick gå & lägga mig igen klockan 11 och då kom min lillasyster hem ifrån pappa :/ fredagen vart inte så himla lyckad men glad att jag kunde hjälpa johan iaf ..

       
 

Lördagen:
lördagen var däremot inte så rolig , bakis som fan och inte sovit något alls för mamma ringde mig vid 12 och sa att dom snart skulle vara hemma och då vart jag tvungen att gå upp och städa efter gårdagen , huset såg hemskt ut .. dom kom hem vid 1- halv 2 och hade massor med saker med sig hem så jag hjälpte dom att ta in allt och sen la jag mig igen , men jag fick inte sova för folk skickade sms och ringde osv , sen kom johanna vid 3 och hämtade sina saker som hon haft här i veckan eftersom hon bott hos mig i veckan . sen var det dags för mat , sen duschade jag , efter det gick jag & la mig och vilade en stund och då fick jag faktiskt sova i ungefär 3 timmar så det var skönt , sen fixade jag mig lite och tog en återställare och cyklade med jessica ner på power meet igen , den här dagen var lite lugnare men tråkigare , gick runt lite på power meet , träffade dogge & co , sen gick vi & åt mat , jessica träffade massa hon kände åså . sen gick vi till dogge & co igen , var med dom resten av kvällen... på vägen hem träffade jag Slem (Ellinor i min klass:) hon gick runt & sålde rosor :P hon hade inte fått så mkt sålt men iaf , sen vart jag & jessica sugna på langos så vi lånade pengar av dogge & köpte langos , näär vi gjort det & var på väg till cyklarna för att cykla hem kommer det fram 2 heta raggare och försöker få med oss i deras bil men vi var så trött åså så vi sa nej och cyklade hem .. kom hem vid typ 1 denna kväll och det var riktigt skönt , gick & la mig sen ringde jimmy & ville komma t mej så han kom vid 2-halv 3 och sov här , somnade vid typ 4 , sen vaknade jag igen strax efter av att jimmy somnat med en öl i handen och tappat den i sängen så det var öl överallt i min säng :P

   

Söndagen:
söndagen började med att jag vaknade upp bredvid jimmy , han åkte ganska tidigt han skulle iväg & göra något eller nått :P aja whatever :P
förövrigt så råkade min dvd-dosa ut för en liten dykningsolycka så jag vart tvungen att åka t media markt & köpa en ny dosa , den kostade 499kr , så nu är jag typ luspank :O men men jag behövde ju en ny dosa så det gör ju inget :P hehe . sen har ajg inte gjort så mycket mer idag , bara tagit det lugnt åså , pluggat teori oxå , snart dags för provet :P hehe .

aja , nu ska jag plugga lite till sen ska jag vänta på att mamma kommer hem & fixar käk sen ska jag lata mig framför tvn och sova ..

hoojs <3

god nattt :D

nu har jag precis kommti hem från power meet :D träffade massor med roliga folk :D hehe . nu ska jag lägga mig med jimmmy & soova :D:D good natt<33


FREDAAAAA :D:D:D

YAY äntligen Fredaag :D idag blire party på högsta nivå :)

aja imorse gick jag upp halv elva och gjorde mig klar för att dra på stan med Jessica , hon skulle köpa nya kläder , men det slutade med att det var jag som köpte mest :P hahah . eller för högst summa iaf :P  jag köpte en snurre sprätt tjock tröja på rean på bikbok och ett par klackskor med kiilklack på rean på din sko , 49kr för skorna :O helt galet billigt då kunde jag lixom inte låta bli :P haha . sen efter det åkte jag till Carros jobb och skulle hämta henne och sen åkte vi till Peter och hämtade min platt öl som jag hade köpt av honom :) sen skulle vi åka t Maxi & handla men när vi är på väg från skiljebo mot stenby tutar ngn bil bakom oss på oss och Carro ba : vafan jag kör ju inte för sakta ! men då upptäckte hon att det va hennes far som tutade på oss :P haha . så vi åkte till hans jobb & pratade med honom och han kollade Carros olja i bilen osv . sen bar det av mot maxi och i bilen då pratade vi om vad vi skulle äta och då kom vi in på potatis och då berättade jag för Carro att jag inte kan skala potatis för att jag är allergisk mot skalet och hon höll på att dö av skratt och köra av vägen :P haha . väl påå erikslund gick vi in på johannas jobb & skulle höra med henne vad hon ville ha för mat ikväll och då berättade Carro om mig & potatisen , och johanna höll oxå på å dö av skratt . haha . aja sen gick vi & handlade , det fick bli bakad potatis med olika röror till och sallad :D OCH MASSOR MED ALKOHOL :D:D:D:D:D

men nu ska jag städa för imorn kommer päronen hem & då kan det inte se ut som det gör nu :O haha . sen kommer Carro om ca 1,5timmar :D:D

hoojs , skriver kankse inatt annars imorn :P

soooova

nu är klockan lixom bara 23.34 och jag är svin trött , konstigt nog :O jag vaknade lixom 1 idag och är redan trött :O fast visserligen ringde johan & väckte mig vid 9.23 och höll mig vaken till 9.56 men ändå , det kan ju inte vara därför jag är så jävla trött . men men :P
idag eller ja sen mitt senasteinlägg har jag varit med tessan , johanna och jessica , vi har ätit mat, kladdkaka och tittat på OTH :D mycket trevligt , tessan drog visserligen tidigt , ska jobba imorn , hjon drog vid typ 8 :P
men men jag orkar inte skriva mer nu , ska fan lägga mig nu , mycket upptagen imorn och mycket saker som ska göras , jobbigt :O ska lixom ta bussen 11.30 upp på stan imorn för att jag ska hinna med allt innan Carro & jag ska hinna göra det vi ska göra innan johanna slutar klockan 19 :O aja
good natt<3

trötttttt

chabolo :)
just nu sitter jag och lyssnar på musik och msnar lite , johanna är här men hon är lite trötter så hon sover middag , hon har jobbat hela dagen och ska jobba imorn med så hon behövde sova en liten stund :) och jag håller på & dö av hunger men jag vågar inte väcka henne så jag får vänta tills hon vaknar och är hungrig :P
jag skrev ju tidigare idag att jag skulle kyckling för att vi skulle laga mat ikväll men det blev lite ändrade planer när vi kom till maxi då blev det att vi köpte rostbiff & potatissallad och mimosasallad och en baguette som vi skulle äta istället och sen så köpte vi grädde och jordgubbar för att vi skulle baka en kladdiskaka och dricka vin imorn med jordgubbar i , mums :D
medan johanna sover så har jag sprungit runt & tagit lite kort med hennes systemkamera , mycket roligt :) hehe . jag vill oxå ha en sån , men dom är så jävla dyra och inte så roliga att ta med sej på vissa ställen så det känns lite onödigt samtidigt som det inte gör det :/ :O men aja , nu ska jag ta & börja baka kladdisen medan johanna sover :P hehe .
hoojs <3

torsdaa

goder morgon :)
nu har jag precis vaknat , av att mamma ringde & frågade vad jag skulle ha för parfym ifrån tyskland & omn jag ville ha ngn adidas tröja eller ej osv , så nu ska jag lägga mig & sola en stund , sen ska jag cykla till maxi typ när johanna slutar så ska vi köpa kyckling för vi ska laga mat ikväll :) mycket roligt & gott, hon är så jävla bra :)

men men nu ska jag hoppa ut i solen :D
hoojs <3

kväller :D

har varit hos johanna idag och blivit bjuden på middag av hennes snälla pappa och lillasyster :) mycket gott , sen tittade pettsson förbi oxå , mycket trevligt , inte sett henne sen vi fick sommarlov :O medans vi åt satt vi & snackade en massa och det var mycket trevligt , sedan satte vi oss & tittade på PCD  eller iaf jag & matilda , hehe . sedan visade johanna & hennes far några roliga klipp på youtube , sen gick vi hem t mej & slog in ett paket till vår kära klass kompis Sara Lyrén som fyllde 18år idag eller ja igår blire ju nu med tanke på att klockan är efter 12 :P ... efter det tittade vi på GSH och nu ska vi typ gå & lägga oss , johanna ska jobba om 8timmar :O sen ska hon bo hos mig fram till lördag eller söndag :D hehe .

god natt & hoojs <3

onsdaaa

som jag skrev i tidigare inlägg var jag ner på stan idag och åt lunch med johanna , hennes lillasyster och deras pappa . vi gick till en pizzeria resturang i punkt typ , på gång bron över till gallerian :P huuh . vi alla tog pizza , och dom smakade salt som fan , super saltad deg, det var inte så gott i början men sen tänkte man inte på smaken när fyllningen kom lixom , johannas pappa beställde en opera men pizza bagarn läste någe annat så johannas pappa fick en annan pizza och sa att det inte var den han skulle ha men han tog den iaf för att han/vi/johanna inte orkade/hade tid att vänta på att dom skulle göra en ny pizza åt honom , och personalens ursäkta va "han är förälskad och har kärleksproblem" man ba: men vafan, det ursäktar väll inte att han gör fel mat åt oss :S ? men men , förövrigt så var pizzan ganska god :)
sen när jag kom hem kom jessica över och kollade på OTH igen :D bara 7avsnitt kvar nu :)
men då hon kom ringde johan & ville ha sällskap en bit hem så dum som jag var igen så sa jag ja , (jag måste lära mig att säga nej till johan) aja , så jag cyklade med honom typ till vallby sen vände jag eftersom jessica satt hemma hos mig & väntade på mig & kollade på OTH .. men nu ska jag plugga lite teori för sen kommer johanna :) hehe . hon boor hos mig nu när familjen är borta :D:D mycket mycket trevligt , hhehe .

pusshoojs<3


grattis till Sara Lyrén på 18års dagen :D:D <3


lunch

nu har jag precis gått upp och duschat & druckit lite fil , ska väll lägga mig & vila på soffan tills johanna ringer & säger att vi ska ner & äta lunch på stan :) såå god natt igen :P huhu

tjabba tjena hallå

tjeenare :)
jag har som jag sa i tidigare inlägg kollat på one tree hill med Jessica idag , men det slutade med att vi satt och snackade en massa i stället så det blev bara 8avsnitt idag :P huhu . bara 10kvar nu :P aja vi satt och snackade en massa sen på något konstigt vis lyckades Jessica övertala mig till att gå till Max på ERikslund och köpa glass , så det gjorde vi , vi satt där och åt glass och köpte nacho chips med gucaumale eller hur fan det stavas .. pratade en massa och moffade gosaker ;) hehe . såg/träffade några från min klass oxå , dom åkte i driven , hehehe . sen gick vi hem igen vid typ halv tolv :P på vägen hem hittade vi en kundvagn som tillhörde Willys som vi snodde och så skjutsade jag Jessica i den hem ifrån Erikslund till Råby , heheh . roligt roligt :) sen när jag kom hem ringde johan & bad mig möta honom och dum som jag är så säger jag ja och cyklar och möter honom , så nu är jag helt slut fan :O så nu ska jag lägga mig & titta på Night at the museum :D hehe . lånade den av Jessica :D ..
ska förövrigt upp på stan imorn och äta lunch med johanna , hennes pappa och hennes lillasyster , som typ tack för att johannas pappa får låna mitt garage inatt och ha sin SUPER SNYGGA MC där så den inte blir stulen åså :) det vore inte så skojj om man säger så .
aja jag ska väll lägga mig & titta på filmen nu så jag somnar snart , ska upp innan 10 imorn :O typ tidigaste jag gått upp sen skolan slutade :/ jag brukar lixom lägga mig mellan 4-7 på morgonen så :/ hehe . men jag ska klara det , måste iaf upp & låsa upp garaget åt dom imorn bitti så :)
god natt & hoojs<3

tiiisdaa´

chabolo :)
idag har jag varit på stan med Emms och köpt saker till mitt löshår , men när vi kom märkte Emms att håret inte funkade att färga , för att det var behandlat med för mycket , asså det är äkta hår men för behandlat för att använda så jag har blivit "blåst" typ av företaget jag köpte håret av ! så det blev inge hårförlägning idag utan jag får vänta tills jag får pengar igen och köpa nytt där jag brukar köpa så då vet jag att det blir rätt iaf :D
aja nu ska jag sätta mig & titta på One tree hill med Jessica , hon har legat här under dagen och tittat på det :P hehe . så ska joina henne nu och titta på det :D sen ska jag äta , har inte gjort det på hela dagen :O sjukt och jag har inte ens varit hungrig :/

aja , hoojs <3

natti natti

nu ska jag gå & lägga mig , johanna gick & la sig för jätte länge sen , hon ska ju jobba om 7timmar så hon gick & la sig vid typ 12-halv 1 ca . simon gick nyss så jag har inte kunna lagt mig & sova förrän nu så :P men det gör inget , trevligt & umgås med en gammal kompis , saknat honom så :( hade glömt hur han såg ut nästan fan :O då äre illa , har inte umgåts med honom på riktigt sedan power meet helgen förra året och det är sjukt länge sedan :O
aja nu ska jag lägga mig & titta på Crazy beautiful och somna till den , sjukt trött :)
god natt , imorn ska jag leka med emms :D:D:D:D:D <3<3<3<3<3
hoojs xD

RSS 2.0