lördags mys

är hos älskling nu , vi tittar lite på tv , sappar mellan 4an och 6an ;P är ju körslags final idag ;P hihihi och den gröna milen på 6an , kanon film , se den fan ni som inte har sett den :D
amanda och daniel håller på och lagar mat åt oss alla , vi ska ta det lugnt ikväll med film , ska se shrooms och i know who killed me , tror jag iaf , det sas så iaf , men man vet aldrig med dessa människor ;P hihi .
ska iaf bli mys med filmkväll med älskling :)
vi ska äta köttfärssås och spagetti med vitlöksbröd , mumsmumsmums :) sen blire gurka & paprika med dip , medan johan äter chips , hihihi . och massor med cola :D hihihi . gottgottigottgott :)
sen blire sussa så sött med älskling , myspys , <3

jag älskar dig johan , du gör mig glad och lycklig <3 24/1-09

igår

tack för en kanon kväll :D den  var helt perfekt tills vi skulle hem ..

jag är otroligt arg på mig själv !!!

CARRO`S DAG & FREDAG :D

hihih , blev stan idag när jag vaknade med jessica, gick runt lite , skulle inte köpa något men det blev en till cardigan och en till tunika som jag redan har fast i andra färger , hihihi , i love rea ;D hihihi .
Jessicas supersnälla pappa bjöd oss på spicy , hihi , myspys , sen kom pettsson vi gick till magic lines för hon hade fått nå fnatt och ville pierca naveln ;P haha - men ante var inte där så hon skulle gå till ett annat ställe , men då var den snubben på lunch så vi gick till min frisör och mötte min mor som skjutsade mig till johan för att hämta hans ps2 som jag&brudarna + mackan ska ha till singstar ikväll hos carro´s kusin , hihihi .
söta johan , ringde mig stup i kvarten när jag var på stan och sa att han saknade mig och ville träffa mig innan han åkte t adam , sötnos , hihi . så vfick träffa han typ 5miuter när jag hämtade ps2an , sen träffas vi inte förrän sent ikväll när vi ska hem t han efter krogen och sova , hihih  , saknar han redan :$ , hihihi .

ne nu ska jag skölja ur blonderingen på mor & mig själv ;D hihih . hörs då <3

KANONKVÄLL IKVÄLL MED FLICKORNA , GRATTIS BÄSTACARRO !!!!<3<3

igår onsdag & idag torsdag

estet i skolan på morgonen , träffade slem , ser henne nästan aldrig vi har bara 2 lektioner tillsammans i veckan , galet jobbigt för vi hade så jävla skojj förra året , alltid roligt med den knasbollen , haha .
vid lunch gick jag med dan till magic lines för han skulle pierca sig i läppen och örat , men då vi kom dit hade inte ante kommit än , förväntat måste jag säga , så vi gick med berga & viktor och åt på konserthuset , moussaka , helt okej faktiskt , sen gick jag & dan tillbaka till magic lines och då hade inte ante kommit än heller så vi satte oss och väntade på han , satt där i 1 timme och väntade på att han skulle bli klar med alla när han väl kommit dit , kom därifrån vid kvart över 1 typ , btw DAN du är skyldig mig 100kr , don´t forget ;D hihih .
åkte sen hem t johan och hämtade kläder till han för det vankades utgång på kvällen , gick till al forno med tjejerna först och drack lite och de åt , mysigt , ni är toppen flickor:) sen träffade vi johan, simon, dogge, peter och jesper på rock baren , var där till halv 1 sen åkte jag hem med flickorna , sov någon timme sen kom älskling hem och gjorde mig sällskap i sängen , mysigt :)

orkade inte riktigt upp ur sängen imorse , lite små bakis , haha . älskling åkte iaf till skolan medan jag låg kvar hemma och sov , blev tandläkaren vid 2 , usch ett hål , så nu måste jag verkligen skärpa mig med sockret osv ..
sen har ajg abra tagit det lugnt , åkt en sväng med anton oxå , elin & carro var här en sväng oxå , blir t att sova i gustafs säng inatt , orkar inte bädda rent min , tagit bort lakanen och nu orkar jag inte bädda i nya , haha .
så blir snart film där inne och sova , trött som satan ..

carro fyller år imorn :D grattis gumman <3

today

var och klippte mig idag klockan halv 12 , blev faktiskt riktigt fint tycker jag iaf ;D jag är nöjd . sen blev det till att gå till spicy och köpa mat , gick till skolan och åt , snackade med peter sen kom marcus, jessika & fredrik och joinade oss , de spelade vänd tia och fuskade lagomt med jessika , haha . marcus som alltid är hungrig åt upp resterna av min mat när jag var mätt sen satt han och dregglade över min cola , så han fick resten av den sen oxå ;P hahah .
sen gick jag och övningskörde , det gick feting bra , så nu har jag bokat in mina sista lektioner sen blire halkan och rå plugga teori och köra satan , nu fan ska jag ha körkortet !
sen blev det skola , engelska med ett litet test på våra ord och hur mycket vi hade lärt oss av texterna vi läst osv ;P gick helt okej , kunde mer än jag trodde för att inte ha pluggat något :P haha .
sen blev det lite snack om jobb intervju , hahah , säger bara prostituerad och nakenbartender ;D hhahha . eller vad säger ni carro, johanna & dogge ;P ? hahhaha
efter skolan gick jag & carro & mötte elin och natta för att gå och sola , riktgit jävla skönt faktiskt , men jag & carro glömde sätta på fläkten så vi svettades satan där inne , värsta äckliga svettpölarna efter oss ;P haha .
jag brände mig satan i ansiktet iaf , så nu gör det svin ont ;P
träffade älskling idag oxå , han kom hit med jennifer och aleks ;P stod utanför och knäppa oss lite & snackade , mysigt :) trevliga människor det där , hihi..
ne nu ska jag krypa ner bredvid johan i sängen och mysa och sova , ESTET IMORN ;D hihih..
hare bra hojs , god natt , <3

24/1 <3

idag den 24/1 är det 3år och 6månader och 12dagar sedan jag och min älskade lilla johan blev tillsammans för första gången , men den 4/6-08 gjorde vi slut och sen dess har vi hållt på med varandra samtidigt som andra har vart inblandade i vårt liv, det har hänt mycket anna runt oss och vi har funnits där för varandra hela tiden , den 24/1-09 hittade vi tillbaka till varandra och det känns väldigt bra faktiskt , jag känner redan att det kommer gå bättre denna gång och jag mår lite bättre nu faktiskt :) vi har haft helt underbara dagar nu dom senaste dagarna :) Jag älskar dig älskling , alltid gjort och kommer alltid att göra , du är bäst <3

btw så är jag bättre än dig Caroline Blom ;D hihih .

ihhh hihihi

vaknade kvart över tio av att telefon fan ringde , en jävla skrattande bäbis , smart val av ringsignal angeelica säger jag bara :P haha .
det är nån tjej ifrån nå modelhouse i stockholm som ringer . hon frågade om jag var jag och sen sa hon att min kompis Emma hade varit där och hon skulle dra så hade hon gett mitt namn & nummer , så nu får jag åka dit med 2kompisar och ta kort och bli stylad , kostar ingenting mer än biljetten dit . ganska roligt men jag har hört att bilderna inte blir så bra , men iaf , jag betalar ju inget mer än att åka t sthlm och det kan man ju inte riktigt klaga på , stockholm är skojj :) om jag har pengar iaf ;P
så om det är någon som är intresserad så säg till :) hihi ..
nu ska jag försöka hitta någon mat och käka sen ska jag spela lite wow (A) hihi .
pussis

helg ;D

kul att jag gick upp halv 11 idag för att åka ut & övningsköra med mor och när jag är på väg hem t johan med mina saker för helgen så ringer han & säger att vi inte har någon spanska idag  , bra planerat skolfan !
tänk på dom som bor långt bort , som t.ex. Slem i min klass hon bor fan enda borta i bålsta , hon måste åka tåg i 1timme typ och buss innan det , kul för henne & komma t skolan och upptäcka att det inte är någon lektion , smarta skolfan !!

så istället för att åka t skolan körde jag & mamma i 2 timmar och 30minuter , vi åkte även och bokade min klänning så gott folk vi har en vinnare :)
  denna blev det :)
riktigt nöjd faktiskt , den är svin skön att ha på sig , den är snygg och den satt bra :) på bilden sitter den inte riktigt som den ska för det var en stor storlek , men kommer nya bilder när vi sytt om den osv :)

nu sitter jag hos johan , han är ute med sina polare , så jag ska passa på & spela lite på hans gubbe ;D hihihi . eller så ska jag fylla på med speltid på mitt (A) hihih .

hoojs

sex and the city

jag sitter och pluggar , lyssnar på musik och har tvn på , det är just nu sex and the city på 3an.
och charlotte har träffat en kille som för henne är helt perfekt som hon är galen i typ , han verkar vara lika galen i henne , men när de sitter i soffan så drar han i hennes huvud att hon ska suga av honom och hon säger att hon inte tycker om det , men han envisas med att han inte kan vara i ett förhållande utan avsugning .
då blir jag lixom väldigt jävla arg , varför äre så jävla viktigt med avsugningar ? ja menar om en tjej skulle säga slicka mig här & nu skulle en kille göra det då ? det tror jag fan inte , ja menar ett förhållande är så mycket mer än oralsex , och sex är mer än bara oralsex .
sen blev jag ännu argare när han säger "men du kan väll slicka min pung?" asså äckel ! vill hon inte suga av dig så vill hon väll för fan inte slicka på din hängiga håriga jävla pung .
vad fan är njutningen i att bli slickad på pungen? kan någon kille som blivit slicka på pungen och gillade det förklara det för mig , snälla .
missuppfatta mig inte nu , jag har inget emot oralsex.

balbalbal

efter lunchen tog jag & carro oss en tripp upp till Ruths för att jag skulle kolla på balklänning till studentbalen i maj :D hihi . provade en jävla massa , provade nog fan minst 15st klänningar , huihih . men bara 7-8st som var helt okej snygga åså :)
Carro är ett bra smakråd att ha med sig när man ska prova kläder , speciellt bra när jag skulle prova balklänning .. jag ska ha vita klackar till :)
här under följer kandidaterna ;D haha

 1. tubklänning med dragkedja bak mörkgrön i färgen, lång                           
 

2. tubklänning med pärlor i mönster över bysten med korsetsnörning bak blå/lila i färgen , lång                                                                                 


3. tubklänning med dragkedja bak svart och beige i färgen, lång


4. halterneck klänning , pärlor fram över mage och byst med dragkedja bak röd i färgen, lång


5. tubklänning med dragkedja bak turkos/blå i färgen, lång


school

jaha då sitter man i skolan och har estet , hihi . vi har inte riktgit kommit igång med att brainstorma än ;P

mina kära klasskompisar sitter och disskuterar vilka som är värst och mest hatade i Alperna .. det kan komma att bli en het disskution , hahaha . men men vi får se hur det blir ;D

men nu ska vi börja brainstorma och komma någonstans , haha . hare bra hoojs
pumba away ;D

orkaorkaorka

jag fattar det inte , varför ka jag få värsta plugg-glöden just när jag ska gå och sova ?
jag har varit i skolan idag och gjort typ ingenting eftersom vi hade engelska , vi gör inte så mycket på dom lektionerna :S sen efter det hann jag ta mig en sväng på gina sen hem t johan för att va där i typ 1timme för sen bar det av till hockey och sälja matchprogram med carro, linn & elin :) dumma carro fixade så vi fick nå fula jävla tjocktröjor (svarta) som det stod "JAG SÄLJER MATCHPROGRAM" på med gult :P haha .
såg matchen med dem , träffade gulljohan där , hihih :)
sen bar det av hem vid typ halv 10 nästan :P
kom hem kollade på oth och gossip girl från igår i USA ;P huhu , fy på mig som laddar ner :p haha . (A)
och nu ligger jag i sängen och är inte ens lite trött , läste igenom boken jag fick av Ulrica idag (min historialärare) som jag skulle hitta inspiration i . jag vart värsta pepp på atbörja plugga nu , fick värsta plugg-glöden som sagt :o helt galet att jag bara ska få det mitt i natten lixom :S

samtidigt som jag lider av detta lider jag av kärleksproblem oxå :S jobbigt ....
jag är galet intresserad av en pojk , som är intresserad av mig med men sen finns det en annan liten pojk som är intresserad av mig med och det finns en annan liten äckel tjej som är intresserad av min pojk som jag är intresserad av oxå .. jag vill bara strypa henne , klå upp henne , säga åt henne att hon inte har en chans för att jag är snyggare än henne , men kan ju inte göra det för det stämmer ju inte :/ varför ska det vara så jobbigt för ? varför ska det alltid vara någon mer inblandad i sånt här , kan jag inte bara få vara intresserad av en kille och han av mig och sen blir vi tillsammans , lever lyckliga i alla våra dar och sen var det klart med det ?
just nu skulle jag vilja leva i en saga där just det där händer .. snälla ta mig bort !

dessutom i sagor behöver man inte ha körkort , där får man köra utan körkort , så vill jag ha det , jag har ingen körkortsglöd , ge mig !!! peppa upp mig till att ta körkort snälla !

sug på allt det här nu .
fan egentligen , tänk att jag faktiskt skrev om mina tankar nu :O har fan inte hänt förut :O jag har fan bara skrivit om mina dagar tidigare , gash , det var något nytt :) hoppas det uppskattas iaf ..
nu är jag på värsta tankar humöret så ge mig förslag på något att ha tankar kring , gärna något som jag blir osäker på och måste  argumentera både för och emot :) i löööövet it ;D

och Dan jag är smart :D

ne fan nu ska jag lägga mig och brainstorma lite kring historian och lägga mig , estet imorn klockan halv 9 :O skoj som fan , längtar fan till det varje vecka , ska bli så skojj :)

god natt alla <3

tisdag

nyss vaknat och håller nu på och fixar mig till skolan , så snart bär det av dit , måste bara fixa nå litet att käka först , im starving ;D hhaha .
min kropp har blivit helt störd , jag har nästan aldrig haft mensvärk förr nu har jag det förjämnan , jag har nästan aldrig huvudvärk , det har jag oxå plötsligt fått vaje morgon , vad fan äre här :S ? dessutom har min kropp fått för sig att jag måste äta frukost :O
men men , får väll bita ihop och stå ut antar jag ;S
men nu måste jag firra mig ;D , hoojs

stan efter skolan , nya kläder här kommer jag :D

måndag

jag skrev inget igår :P jag var lite upptagen med annat , morfar kom på besök för att fira micke som fyllde 40år igår :D hihih . det var trevligt , ett tag sen jag träffade morfar så det var mysigt :)
vi åt mat , fikade och pratade massor :)
efter dom åkt hem spelade familjen poker , jag kom 2a ;p min jävla lillebror Oscar krossade mig ;P haha . men men jag åkte iaf inte ut först så jag är nöjd med min prestation ;P haha .
sen bar det av till Sala för att lämna grabbarna hos deras mor ;D
hämtade upp johan på vägen hem sen , mys , vi kollade film , och spelade spel ;D hihi .

idag har det inte hänt mycket :P än iaf ;P haha .
ska plugga lite natur så jag blir klar med den till på onsdag ;P och ska börja tänka på vad fan jag ska forska om istället för kyrkogårdar ;P haha .
sen blire t att åka med mor & far till hälla , dom ska kolla på ny grill & jag ska kolla ny telefon , sen ska jag be att bli avsläppt på stan så jag kan kolla på någon present åt lilla Carro som fyller 19 om några dagar ;D hihih .
sen kommer johan tillbaka senare ikväll ;P haha . verkar som att vi sitter ihop och gör allt tillsammans men så äre inte , tro inte för mycket nu ni som läser ;D haha .

hoojs ;D

fyllesvin

kanon kväll igår , fy fan vilket röj det var här igår , alla vart kanon fulla , sjöng singstar , åt god mat , drack massor , spelade poker , åkte bil :D
träffade carro , mackan , linn & anton en sväng igår :) det var skojs , hihi .
kom tillbaka hem och sjöng massor med alla , roligt med medelålders som är svin fulla och beter sig som ungdomar , hahha .

ett stort tack till johanna olsson <3

- dilemma på högsta nivå ! :/

40årsfest ;D

idag äre 40årsfest för micke som gäller ;D en jävla massa sprit och en jävla massa människor som kommer hit ;D skojjs på högsta nivå :)
blir te att äta smörgåstårta , dricka alkohol, äta tårta, cheesecake , chips och massa annat onyttigt men framförallt massor med alkohol ;D haha . nu låter jag som värsta alkoholisten men vafan , äre fest så äre , det ska bli skoj som fan ;D
johanna kommer att vara här , hon står för taxin ikväll sen , så blir nog te att träffa någon rolig människa ;) hihi . känn dig träffad ;D haha .

precis fixat klart mig , jag klippte lugg på jullovet som jag inte använt någon gång alls , men har lovat corre & johanna att ha det idag så jag har lugg nu ;D vart faktiskt ganska nöjd ändå , blev helt okej fint :)
men nu ska jag fixa det sista , tupera håret ftw ;D haha .
hooojs, kommer en bild här under :D


kanonkväll

började dagen med att åka ner på stan och köpa present till micke som fyller 40år på söndag ;D åt spicy med johan & johan , sen åkte jag hem till mig och väntade på johanna & corre som kom hem t mig för vi skulle ut & brumma lite bil ;D hihih..
Tessan kom över för vi skulle skjutsa henne till Hässlö på fest , party party !;) , vi ¨åkte till elgiganten och lämnade in min kära skräp mobil , så den skickades iväg till sony ericsson för reklamation , så får se hur det blir med ny mobil & pengarna tillbaka om 3-4veckor ;D hoppas det är värt väntan ..
sen blev det att gå till ica maxi för att köpa ingredienserna för att baka chokladmuffins med chokladfyllning hemma hos johanna , med henne å corre ;D
när vi väl ska gå ut , gissa vem som står där ? ingen mindre än min stora kärlek , Peter Damm :O jag började gråta lite smått , jag har inte sett honom på 2 år och inte pratat med honom sedan vi gjorde slut :'( det var faktiskt lite hemskt ..
sen släppte vi iaf av tessan och sen blev det donken för corre & johanna skulle äta :)
dit kom även mirra & Anton ;D hihihi , sötpojkar <3 ,
sen åkte vi hem till mig och hämtate muffinsformar och lämnade bilen , då kom min morbror och tony och började smycka bilen med avspärrningstejp ;P haha . så stackars den som ska använda bilen först av mina päron ;D haha .. skulle kunna ge vad som helst för att få se det :P hahaha . men då måste jag ju hjälpa till att ta bort allt så jag struntar i det ;P haha .
sen blev det baka hos johanna med henne & corre :) vi bakade chokladmuffins med chokladfyllning , svingoooda ;D hihi .
efter det blev det massor med prat och Let´s dance ;D hihi .
tack tjejer för en otroligt mysig kväll :) synd att vi skiljs åt snart :(
<3<3<3

trötter

jag blev nästan klar med naturen , har den jobbigaste frågan kvar och den kommer ta tid så den får jag göra torsdag natt för då har jag tid igen att plugga ;/
blir hockey imorn med carro & elin , KROSSA LEKSAND imorn ! längtat efter den matchen hur länge som helst nu , hihihi , ska bli så skojjs :D sen på torsdag blire t att gå på stan en sväng , övningsköra med mor , och städa mitt rum och göra sista skiten på naturen :/
fredag blire baka , baka , baka, baka och åter baka + städa ! jobbigt , inget jag ser framemot direkt .
men nu ska jag sätta på en film och försöka sova , johan kommer senare :/
hoojs , god natt ..


- don't cry over someone who wouldn't cry over you - Lauren Conrad

naturkunskap B

jag spyr på naturkunskap B och micke hjelm .. för det första är han värsta monstret när han gör frågor och har genomgångar och för det andra så hatar jag naturkunskap ! och för et tredje är det en 100p kurs som ska hålla på till sommarn men idioterna på min skola har bestämt sig för att den ska gå dubbelt så snabbt så vi har inga mer lektioner , bara en jävla uppgift vi ska göra , så egentligen skulle kursen varit klar till jul . jävla puckonissar , finns inte en chans att jag klarat den där kursen , visserligen har ajg inte varit på så många lektioner heller men det blir ju inte bättre av att dom gör såhär :O
visserligen måste jag ju göra skiten , men jag har verkligen ingen ork att göra något mer i det här jävla skit ämnet .. men är snart klar så det känns skönt , eller iaf med denna uppgift , måste bara göra om alla prov sen som jag inte gjort och som jag fått ig på , och det är minst 4-5st :O suck !
men men nu ska jag sluta klaga , k'nde bara att det vore skönt och skriv av sig nägonstans :P haha .
nu ska jag göra klart skiten:D

tungt

första dagen i skolan denna vecka och går 14-16 , najs ;D hihi . har engelska i 2 timmar så vette fan om jag ser så mycket framemot att gå till skolan i bara 2 timmar :P vi ska nog börja läsa jävla bok nu och skriv läslogg om den , jag och läsa bok + på engelska är ingen bra kombination .. men allt här i livet är ju inte roligt & går inte alltid ihop så jag får väll bita ihop och göra det iaf ;P

men nu ska jag göra mig klar för skolan :p hhi .
hörs då :P

nya tag

hej alla som läser detta ( inte för att jag tror det är många som läser min blogg men iaf )
jag har nu vaknat upp ur min mardröm till liv och inser att jag verkligen lever ett jävla skit liv , jag behandlar människorna i min omgivning på ett så jävla elakt och själviskt sätt så jag inte själv förstår hur fan jag ens har kompisar kvar ..
den som råkar mest illa ut är den som betyder mest för mig . jag är verkligen eldsen att jag beter mig så här, jag är en skit och har alltid vetat det men nu ska det bli ändring på det .. från och när jag vaknar imorn , (alltså den 12/1) så kommer det ske förändringar i mitt liv , jag ska städa bort allt gammalt skit ur mitt liv, jag orkar inte leva såhär nå mer ..
jag orsakar baraolycka i mitt eget liv och min omgivnings .

jag ska börja plugga ordentligt och skaffa ett jobb så jag verkligen kan flytta härifrån när jag tagit studenten och börja om på riktigt. jag kan inte bo kvar här resten av mitt liv , jag måste ut i världen , eller iaf sverige ..
jag ska sluta vara en sån jävla självisk människa som jag alltid varit , hon ska bort , henne kan ni räkna som död från och med imorn .
jag ska respektera alla runt om mig, jag ska bli en bättre människa helt enkelt ..

dom senaste dagarna har jag haft en konstig känsla inom mig , jag har gråtit otroligt mycket , jag har haft hemska tankar flygandes i mitt huvud , jag har velat försvinna och aldrig mer komma tillbaka , jag vill inte vara en sån människa som går runt och tänker och mår så hela tiden .

jag vill iaf tacka alla som stått ut med mig och står ut med mig , ni är guldvärd , jag älskar er så ..
men mest av allt älskar jag dig johan kent folke blomberg , jag vet att jag är en idiot ibland , eller snarare jämt , och du anar inte hur glad jag är över att jag kan prata med dej om allt och du finns här att umgås med . du anar inte hur glad jag är över att du är en del av mitt liv , skulle du försvinna vet jag inte vad jag skulle ta mig till.. du är bäst och jag älskar dig otroligt mycket <3


Jim söderberg , när du lämnade världen , dog en bit av mig, jag blev en annan person , en jag inte tycker om , tyvärr . det är inte ditt fel att jag blev såhär , men jag saknar dig så , jag behöver dig , du var en sån underbar människa , du fick mig alltid att må bra när jag mådde dåligt , bara att läsa ditt namn på displayen på mobilen eller på datan gjorde mig glad igen , orden som kom ur dig var otroliga , du var en sån himla smart kille, du hade kunnat bli något väldigt stort här i världen.. jag har alla dina ord inom mig och bär dem med mig genom livet , det är dom som fått mig att inse att den jag blivit är en idiot, en självisk jävla idiot , ju mer jag tänker på dig kommer orden tillbaka till mig, det är som att du pratar med mig när jag sover , jag vet att du finns i min närhet , jag tror inte på spöken men dig tror jag på .. jag vet att du vakar över oss , över mig , jag skulle aldrig klara av det här utan dig vakandes över mig .. jag vet att du hör mig varje kväll då jag gråter mig till sömns och säger mina "böner" till dig , jag tror inte på gud , jag tror på dig jim , du är min gud .. jag älskar dig nå otroligt , jag tänker på dig jämt , jag saknar dig otroligt mycket ..
kom tillbaka !



- tomorrow is the start of something great , i hope !

tierd

precis vaknat , sovit supergott men jag drömde en konstig dröm innan jag blev väckt av mamma , helt knäpp , vill inte skriva ner den här , men jag kan lova er den var knäpp :P haha . med lite tur kanske jag drömmer samma dröm inatt igen om jag inte pratar om den ;D hihihi . hoppas hoppas ..
nu ska jag snart försöka skriva mitt cv så jag blior klar med det , sköönt :D

nu äre käk , hare bra , höks

today

GRATTIS CORNELIA PÅ 19ÅRSDAGEN :D

va i skolan på spanska och projektmöte idag , åkte sen hem , ska snart fixa mig för middag på resturang i sala :D ska åka om 1timme så lär hurry up lixom :P haha .. blir nog att käka planka eller balck&white , intebestämt mig men storstyark eller en cider blire iaf att dricka , kanske inte bara en heller , kanske blir flera , hihi ;D ska kanske sova hos johan inatt vi får se , jag orkar nog inte riktigt det men jag orkar heller inte riktigt vara ensam i min stora säng :P haha .
criminal minds ikväll ;D way , länge sen nu :P

- you make me smile when you are you <3

sick and tierd

förkyld som en sate , trött och hängig, förvirrad , ledsen , vad mer !?

sooova

ska sova nu , har kollat lite the hills , och lite annat , johan kom hit vid halv 11 :D mysigt ..
vi ska eller han ska iaf , kolla på JVM nu , heja sverige pojkarna ;D .. hahaha .
god natt

grattis dogge , så otroligt glad för din skull :D<3

hungrig

idag vaknade jag vid halv 3 satte mig vid datan & kollade the hills ;D haha . sen har jag inte gjort mkt mer , finns ingen mat hemma så håller på & svälter ihjäl, min mage kurrar satan , det var länge sen jag var så här hungrig , helt galet .. jag ska väll ta & dricka några öl så jag blir trött och sen sova för då märker jag inte av hungern längre ..

ORKA KÄRLEK ! JAG KVÄVS !!

the hills

gash jag skulle städa senast jag skrev här men råkade sätta på tvn och fastnade framför ett the hills marathon :P haha ..
så kollade på det från typ 2-6 :P skojjs , så nu har jag fastnat för det , inte sett ett enda avsnitt innan dom jag såg idag så ska sätta mig vid mtvs hemsida nu och kolla på några tidigare avsnitt .
om det är någon som läser detta som har boxarna från tidigare säsonger , snälla låt mig låna dom :D ?

men efter det så städade jag iaf :D blev inge omublering , det får bli imorn istället . spelade sen monopol med johan, emma & oscar , johan fan vann , men det stod åtminstonde mellan han & mig , hehe :D nybörjar tur säger jag bara ;D
sen blev det tv igen , och ytterligare 2 avsnitt av the hills :p hihih .  så nu blire fler ,
hörs imorn guys ;D

fredagen

fredagen spenderades hemma hos johan tills micke hämtade oss :D sov hos mig till Lördag , fick skjuts av mor&far hem t johan vid halv 1 :P sen var vi där hela dagen och kollade tv och spelade wow :D skojjs . åkte med carro hem från johan vid halv 2 på natten :P haha . kom hem t mej , jag åt lite mat sen kollade vi på UFC , roligt som fan att se på :D hehe .

vaknade nu för ca 1timme sedan , ska faktiskt ta initiativet att städa mitt rum nu medan johan tittar på för han ska dammsuga och torka golvet när jag plockat upp på golvet :D funderar på att möblera om ;D hehe .
hörs senare, blir monopol med familjen ikväll ;D

måste ge mig

jag måste seriöst sluta upp med att vara en sån jävla prylbög som jag är .. min telefon är sönder men jag får fan ta & stå ut för jag har inte råd att köpa ny igen , har inte ens haft denna i ett år , jag måste ha denna tills mitt abbonemang går ut och det är i Mars , jag måste även om jag inte vill .. jag ska istället tatuera mig , jag vet inte riktigt vad jag ska göra .. jag ska göra något för jim tror jag , eller 7stjärnor efter ryggen men det kommer kräva mycket mer än det jag redan har . så vi får se hur det blir med den saken , jag måste dessutom fixa en bild på hur jag ska ha det så vi får se hur det blir . kanske kan önska sig i 19års present , bara 1 och en halv månad kvar tills dess så ;D hehe . men nu ska jag joina johan i sägen , snusmumriken sover redan :O

hoojs

nyårsafton

ja nyårsafton blev ju inte riktigt som den var planerad men jag klagar inte det vart bra iaf :D hihi .
först hemma med familjen + vänner , carro, mackan & jessica kom hit och drack lite spelade poker sen fick vi skjuts till dogge där vi var i typ 1 timme , gick ner på stan och var där på 12slaget , mysigt ;D hehe . sen tog vi en taxi till dingtuna och var med älsklings jimmy ;D och hans polare , skojjs , lirade poker sen satt vi ute och pratade tills halv 5 då Conny hämtade oss ;D hehe . somnade vid halv 6 ;D sov tills halv 3 xD , gick upp och käkade , jessica gick hem , sen blev det dusch i ett ex antal timmar ;D sen tog jag bussen hem t johan och sov där , åkte hem idag vid 5 typ , kollat tv nu ett tag , och käkat taco , ska kolla sing along med johan nu och sen dodgeball ;D myspys ,
hoojs , pussis

RSS 2.0