FREDAAAAAAAAAAAAAAAAG ;D

fredag igen ;D i skolan idag vare 2timmars geografi , vi gjorde inte mycket , satt & lyssna på "morfar stig" haha . sen gjorde vi nå jävla sverige karta spel :P haghaha . gick och åt på spicy på lunchen , mycket gott ;D sen blevre stan en sväng med jessica ;D sen åkte vi till adde och hämtade vårt vin och sen hem t oss , duschade och efter duschen kom jessica över och vi började småfixa oss lite t fest ;D dricker lite smått nu ska snart ner på stan och käka spicy igen ;D mums , hahaha . blir fest hos adde ikväll med henne + många andra , skojs ;D men måste tare lugnt ska till sthlm med familjen imorn , myyyysigt ;D men ska dra nu , hoojs <3

torsdag

började halv 1 idag , hade spanska till 2 sen vare historia som vi hade i typ 15minuter sen fick vi gå hem :P haha , värt som fan asså .
åkte till erikslund & kollade på skor med mor ;D vi hittade varsina par så vi tänkte vara snälla å låta micke ett par oxå så vi gick in på catalog en snabbis & kollade lite , köpte en ny bh :P haha . åkte sen till donken & köpte mat åt mig sen bar det av hemåt , var hemma en liten stund , åkte sen & hämtade micke vid halv 5 åkte t erikslund & kollade skor igen , köpte varsina par ;D najs najs ..
så blir väll t att inviga dom imorn antar jag ;D skojjs .
sen har jag sjungit singstar med familjen och nu sitter jag här ;D
ska ta & göra nå vettigt nu tror jag , alltså spela wow ;D hhaha . inte gjort det sen i söndags faktiskt , + till mig där ;D och en guld stjära ;D hahha .
hoojs


GRATTIS PETTSON TILL KÖRKORTET ;D <3


JIM SÖDERBERG ÄLSKLING , JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLIGT MYCKET ! TÄNKER PÅ DIG HELA TIDEN ! KOM TILLBAKA ! JAG BEHÖVER DIG SÅ FÖRBANNAT JÄVLA MYCKET ! JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT ÄLSKLINGE <3<3<3

försov mig ... (från igår)

detta inlägg är från igår , datan krånglade så det lades inte upp !

försov mig imorse (alltså igår, onsdag)så jag började inte förrän klockan 3 ;D hade 1 timmes lektion, geografi, vi ska ha ett löjligt prov , vi ska kunna alla sveriges landskap, alla län + deras residensstad , yay , eller inte !! 
efter skolan gick jag & hade körlektion , skojs , min körlärare säger att han vet att jag kommer ha körkort innan jag fyller år , yay :D så nu ska angeelica lägga manken till å ta körkort :D ska bli en riktig jävla pluggis asså ;D haha .

ojdå

ojsan hoppsan ser att det är ett tag sen jag skrev fan :P hahah . sorry fan men har bara inte haft tid & orken att skriva så mycket senaste veckan ..

jag har pluggat en del och sovit en jävla massa faktiskt & kör lite bil osv, så tiden för bloggande har lixom inte funnits där ..

helgen bjöd till fest, fredags vart det korgen med carro, mathilda, linn & elin , började med förkrök hos elin med bål, chips, godis & singstar ;D mycket skoj . jag krossade faktiskt carro på några låtar , bra gjort angeelica ;D haha . sen bar det av ner på stan för att möta dogge för att gå till silk ;D dansade , drack öl och träffade folk där, skojj ;D
när jag klivit av bussen hemma ringer min älskade sofs mig , gissa om jag blev nå glad över att höra hennes röst då , love you girly <3
träffade sedan en mycket sööt unge ;)<3

lördagen bjöd till baksmälla, kalas, hälla & wow hos johan .. skojj .
kalas hos min morbror för hans fru hade fyllt år, bjöds på god mat, inbakad kycklingfilé med potatisgratäng och champinjonsås , mums mums ;D min morbror hällde som vanligt i mig en massa alkohol , haha . fick även ta med med lite hem , tackar ;D . efteråt blev det t att åka hem t johan blomberg & spela wow & umgås med han & johan åström . jag somnade vid halv 12 eller så :P

söndagen bjöd även den till kalas , men denna gång i sala hos "farmor" som fyllt år , det blev kalops , mycket gott . efter maten blev det lite gbg stop (ett kortspel) , lilla angeelica vann , typ 3gången jag gör det på 6år :P haha . vann för övrigt 50kr ;D
efter spelet bjöds det till fika, tårta och chokladmuffins med grädde ;D smarrigt värre .
jag övningskörde hem från sala , det gick väldigt bra , jag funderar seriöst på att inte ta körkort ännu , jag orkar inte , jag är för lat för det tror jag fan . men men får väll se hur jag gör ..

måndagen bjöd till att träffa anton, johanx2, mirre & JESSICA <3 åt pizza på råbyrian och sen blevre t att gå hem t mig & kolla tv med johan blomberg , sovs det :D mysigt med sömn , älskar natten<3 haha .

tisdagen bjöd till skola, prov i natur, hem & kolla oth, frysa & pommes m korv ;D haha .
sitter atm här & skriver lite & smsar med en sööt unge ;D hhaa . ringde nyss sofs & va lite nördig med att vara nervös och shit :P tror att jag har en liten sån där pirrig magkänsla , vet ni vad det betyder :O ? haha . shiit det får inte vara sant asså !
men men ska senare iväg & handla med mor&far ;D storhandla , köpa pepparkaksdeg , gottigott ;D sen blire bänkad framför tvn ;D

aja hörs då ;)

- im happy i think .. wounder if u´re the reason to that ^o) ?

måndag

ledig på måndagar så denna dag spenderades med mor & lillasyster :) det var ett tag sen vi gjorde något bara vi så det var riktigt skojj , även om jag & emma inte kommer så bra överns jämt :P hehe . men vi hade kul :) älskar er <3
vi gick först på stan för att kolla lite julklappar åså så vi slipper vara ute sen sista veckorna som alla andra , hehe . vi är smarta vi xD , jag köpte till mig från mormor ett par jeans och en top ifrån gina och emma ett par jeans från JC från mormor :)
sen åt vi på saffets , alla åt bakad potatis med kycklig curry röra och varsin dricka :) mysigt .. efter det åkte vi till IKEA där det skulle inhandlas en hylla och glödlampor , men det blev lite mer saker , bl.a. en fotpall till mig som jag ska ha som data stol för stolen jag har nu är för hög , får sjukt ont i ryggen av att sitta på den så det fick bli en lite lägre pall :)
vi tog en fika på IKEA , jag åt en morotskaka , mycket mycket gott :)
sen blev det t att åka t elgiganten för mamma skulle kolla på en ny telefon som hon sulle köpa efter jul , hehe . jag passade på & höra hur det gick med min mobil som vart på lagning i 2,5 veckor , hehe .
när jag frågar det säger jag att jag inte fick någon kod att kolla service statusen på deras hemsida med , men samtidigt osm jag säger det ser jag att koden står på service kvittot :$ skämmigt !
sen säger han att han kan kolla iaf när jag ändå är där , då visar det sig att telefonen legat hos dom sedan i torsdags , haha . dom hade ksickat sms till mig , men dock till mitt gamla nummer , smarton .. haha .. men nu har jag iaf fått tillbaka min vanliga telefon , hoppas den går sönder snart igen för då får jag pengarna tillbaka och kan köpa ny telefon :D hehe . fast den får gärna klara sig fram till mellandagarna ;) hehe . har man tur kanske det finns någon av dom mobilerna jag vill ha på mellandagsrean ;D hehe . hoppas på det (Y) ..

ne nu ska jag sova så jag orkar upp imorn , plugga till provet på hålan imorn , har natur prov imorn klockan 1 och hål mellan 10.30 till 13 ;D så har ju tid på mig att plugga:D kanoners (Y)

ta en cigg med johan imorn innan skolan börjar ;D stort + och tack till dig grabben <3

god natt ;D

vänner

vänner kommer & går , sägs det , jag tycker det stämmer , sorligt nog ..

det blir ju vad man gör det till men iaf , tycker det är jävligt jobbigt att dom man umgås mycket med alltid går vidare till att umgås med andra istället , kan man inte lixom umgås lite då & då , istället då , istället för att sluta umgås helt och bara höra av sig någon gång ibland ..

desamma gäller när man skaffar pojkvän/flickvän , det är synd att allt ska kretsa runt pojkvännen/flickvännen då .

- do whatever u want i be fine on my own !

helgen

fredag:
spenderades med wow & film , riktigt skönt att bara vara hemma och inte göra något speciellt lixom ,

Lördag:
på dagen vart det t att tare lite lugnt med wow åså , mor har varit hemma & vart sjuk sedan i torsdags så hon har varit lite seg åså så hon ville att jag & far skulle åka & hyra film åt henne så det gjrode vi och tog en tripp till kalasgott och köpte godis, jag sa till mig själv att bara köpa lite godis , men det blev godis för 56kr :P haha ..
vi hyrde 3 filmer , eller mor&far&jag hyrde 2 och min syster 1 , emmas film- superhero movie , eller nå sånt , våra- The List och Safe Harbour , jag har faktiskt inte sett någon av dom än , men jag ska kolla på någon av dom senare .
åkte hem åt mat och satte mig & spela lite till , plötsligt så bestämmer jag & johan att jag ska komma t han och spela och sova där :) så jag packar ihop min kära dator och en liten väska så får jag skjuts av far till johan ,
kvällen/natten spenderades där , åkte upp till ica åt daniel(johans bror) och köpte 3 6-pack öl och snus :P lite skämmigt när jag står där , det kommer in 2 killar & ställer sig bakom mig , plötsligt säger en av dom : "ska lilla du dricka allt det där ;)?" jag svarar inte för jag skämdes så jävligt så jag bara log lite fjantigt åt han :P haha .
sen spenderades kvällen med wow, msn, godis, ravioli, ÖL, film .. mycket mysigt .. Kul & umgås med lilla Johan lite :)

Söndag:
vaknade upp hos johan , mysigt :) , städade lite sen åkte jag hem och har sedan dess suttit vid datan & spelat wow :P ska ta & läsa lite natur snart tror jag ..
har ju faktiskt en extra dag helg så kan ju vara uppe lite längre :)


morgon dagen kommer att spenderas med mamma :) roligt roligt , ska ta en sväng på stan , äta lunch, och sen ikea :D
kan ska inhandla något nytt fint imorn :)

ÄLSKADE VÄN <3

höll som sagt mitt tal idag på engelska .. det blev t att jag höll det inför johanna o & johanna p + Kristin (min lärare) , talet var om Jim , jag började gråta reda när jag läste hans namn ifrån min stöd lapp . jag grät igenom hela talet och det gjorde även de andra som lyssnade , att min lärare började gråta vart jag faktiskt förvånad över , hon tyckte det var väligt bra gjort av mig att jag gjorde det och hon tyckte talet var otroligt fint .. jag fick väldigt mycket beröm .. det var väldigt skoj , jag antar att jag inte får så mycket högre än G på det där eftersom jag inte var så tydlig och för det mesta tittade ner och grät . men får hoppas på ett G iaf .. bättre än inget alls .
jag är iaf glad att jag skrivit det och att jag fick dela med mig , jag hoppas du hörde mig JIM .. Jag saknar dig så och älskar dej nå otroligt <3

här följer talet för den som vill läsa:

Jim Söderberg was a beloved son, boyfriend, brother and most of all a beloved friend.


Jim was a open, crazy, bouncy and caring person. But he also was a criminal and a junkie. After a few years with drugs and crims he understod that it was wrong and tried to change, and he succeed.


Jim didn't have many hobbies but when he was younger he drove cross, not just as a hobbies also as a sport. He really loved it but he stopped when the drugs came so when he was clean from drugs he started drive again.


In the past year I didn't see or hear from him very often, but we both knew where we had eachother. I'm really thankful for the time I spent with him throw the years but I would do anything to spend one more day with him.


The thought that I'll never gonna se him again, never hear his voice, never hear his beautiful laugh, never see him smile, never have a conversation with him, never hug and kiss him again, that thought kills me. I'm not ready to loose him yet.


December 18th 1990 God sent one of his most loved angels to earth, that was JIM!

We are very thankful for that and we understand why God wanted him back. You were such a great person and friend, absolutly the best!


Jim was suffering from a very dangerous heart disease, he was born with it. The doctors think that it was that who killed him.


I have so many good memories of Jim and them I will always remember, I have pictures to look at and that I'm very happy for. I will never forget him, he was my best friend and we had so much fun together. I know that he will watch over me from heaven. I WILL MISS HIM!


Jim Söderberg was a beloved son, boyfriend, brother and most of all a beloved friend. So I think I'm speeking for all the people that knew Jim when I say: " We will miss you and think of you daylie. BUT we know that you wouldn't want us to mourn you to long so we will live on with our live, without you, but not totally without you because you will live on in our hearts and minds FOREVER!

We will always remebers the great person and friend you were, and we will always LOVE YOU!"


Rest In Peace

Jim Ingemar Söderberg

18 december, 1990 - 25 oktober, 2008




by: angeelica stenvi, NVSP06A

heeelg

jag har helg om 22minuter + att jag har en extra dag helg, jag är lixom ledig varje måndag minst fram till jul, men som det ser ut nu så kommer jag ha ledigt varje måndag längre än så :) hoppas hoppas ..
nu kom min engelska lärare och pratade med några ur min klass om att dom kunde gölra sitt engelska tal efter denna lektion , så det ska jag göra jag med , najs najs :D

hoojs , lektion nu :P

FN-rollspel

haft fn-rollspel med skolan i stadshuset onsdag och torsdag , det var roligt & intressant . det var kul att se hur även dom som går räddningstjänst angagerade sig i detta och det var även 2 räddningtjänst elever som vann pris, en för bästa angageman och en för bästa talare .. mycket roligt .. jag var kina tillsammans med sofie, pettsson, carro & mackan  ..

jag vill även säga att jag är oerhört förbannad på min skola som är så jävla elaka .. min bästa killkompis Jim dog för ca 1månad sedan och idag var hans begravning :'( jag gick till min lärare och bad om ledigt för att gå på begravningen men då säger hon att skolan inte kan tillåta att jag har ledigt under fn-rollspelen och att det är viktigt att jag är där för att det är väldigt betygsgrundande osv .. men många andra fick då fan vara lediga, och då undrar jag vad fan är en bättre orsak till att vara ledig än begravning ? det fattar inte jag ..
sen förstår jag er som tycker jag är dum som inte trotsar skolan och går på begravningen iaf, men jag vet att Jim verkligen inte skulle vilja att jag gick på hans begravning och riskerar dåligt betyg .. det skulle han inte vilja, han blev galen på mig då jag bara var hemma från skolan för att jag hade ont i huvdet osv .
han ville att jag skulle göra så gott jag kunde för att få bra betyg och en bra framtid ..
jag är väldigt ledsen att jag inte kunde vara på Jims begravning , jag får istället göra ett besök vid hans grav och säga adjö , jag tänker besöka hans grav så ofta jag kan ..
Vila i frid nu älskade vän , JAG ÄLSKAR DIG NÅ OTROLIGT <3 OCH KOMMER SAKNA DIG JÄTTE MYCKET ! TÄNKER PÅ DIG HELA TIDEN ... DU KOMMER ALLTID ATT FINNAS I MITT HJÄRTA ! JAG ÄLSKAR DIG FÖRALLTID !!!<3<3


STUDENTMÖSSA !

äntligen har vi fått prova och beställt våra studentmössor :D det tog ju sin lilla tid , men men , nu är den beställd :) blev inte så värst dyrt för jag köpte bara mössan och inga kläder eller så , eller jo ett par trosor men dom bjuder slem mig på , ÄNGEL <3 , i gengäld ska jag bjuda henne på en fika :) mysigt mysigt <3..

imorn äre FN-rollspel som gäller fan , jag är KINA så ska sminka mig lite så jag typ ser ut som en kines, gulligt :) hehe .

lördag & söndag

igår på dagen blev det t att tare lite lugnt , var lite bakis , men sen mot 6 tog jag, annika och johanna , min mammas bil och åkte till Sala för att göra ett besök hos Corre :) vi körde en liten sighetsing i lilla Sala :D åkte hem vid halv 9 typ :) riktigt skojj ..
när jag kom hem blevre OTH och B&J , mysigt värre . sen blevre lite promenad med Jessica :)
sen sov jag bara :P somnade vid 5 och vaknade av mamma klockan 1 :D haha .
idag blire samma ska som igår , jag ska inte göra nå annat , ska inte gå utanför min ytterdörr om jag inte måste förstås ..
skulle kollat på blom&lövets innebandymatch men jag har sån förbannad huvudvärk så vi får se hur det blir med det . men tror inte det blir någon , måste åk om 1,5 timmar då och jag är inte så pepp på att springa in i duschen nu :p

hörs

slisk = silk = helt okej skoj :D

gårdagen spenderades med jessica först, vi dorg en sväng på stan med lite fönstershopping, spicy och träffade på carro & roffe som även dom satt på spicy och snackade skit och njöt av maten :) hehe .
sen efter stan blevre t att åka hem, äta mat och tare lite lugnt , fixa sig lite för det vankades utgång med carro :)
jag & jessica satt & pratade lite och drack lite smått ..
carro kom och städade mitt rum , betalade henne för att göra det så vi skulle gå på konrad .. men det blev ju inte konrad för hon var fyllechaffis så jag fick stå i kön själv i 50minuter och när dom andra väl kom (carro &co) så orkade inte dom stå i den långa kön så , dom andra åkte hem och jag & carro tjaffsade en aning länge om vi skulle till slisk eller om vi skulle hem , men då ringde jimmy & sa att han ville träffa mig :D happy ! , träffade han utanför slisk och tjatade på han att han skulle med in men han ville inte så jag & carro gick in själva , men efter 3minuter kom han oxå ;) hehe . han hittade sina polare ,
jag & carro gick vidare och hittade bäckis, wicktor och patric :)
vi hade riktigt skojj med dans och vänner :) fick en öl av jimmy & många många pussar :$ hehe . happy !
drog en kebabtallrik på tip top efteråt , skjutsade hem bäckis och patric sen blevre hem och titta på one tree hill & sova :)

tack så mycket för en trevlig kväll :) ni är bara för bra :D

18 December 1990 - 25 Oktober 2008

idag (5november) var den jobbigaste dagen i mitt liv .. det var så himla jobbigt att behöva gå in i kyrkan och sitta där och höra alls gråt .. att se din mamma , hur hon mådde, det var hemskt .. varför skulle det här hände ? du förtjänar att leva längre, vaken vi eller du var/är redo att släppa taget och säga farväl ..
du låg där längst fram i kistan och alla gick fram och sa farväl till dig och såg dig ligga där .. du var så vacker som alltid .. vår ängel Jim .. vi alla väntade bara på att du skulle öppna ögonen och andas igen och komma tillbaka till oss, men det var bara en önskan , som tyvärr inte gick i uppfyllelse .. vi saknar dig så ..<3
det tog en väldigt lång tid för mig att gå fram till kistan . jag bröt ihop när jag såg dig ligga där, jag kan inte fatta att du verkligen är borta ..
under tiden jag satt på bänken och tänkte på alla minnen jag har med dig och vilken underbar människa du var , satt jag och hoppades på att du skulle öppna ögonen och komma tillbaka till oss . jag tänkte även att om jag inte gick fram och såg dig ligga där , livlös :'( så kankse du skulle komma tillbaka till oss snart, om jag inte sa farväl .. men jag vet att det inte skulle hända , för sånt händer bara i sagor , olyckligt nog :'( . jag förstår inte hur jag ska klara av att leva utan ditt fina leende och ditt underbara skratt .. alltid när jag mådde dåligt kunde jag prata med dig, du visste alltid vad jag skulle göra för att göra saken bättre . du piggade alltid upp mig och fick mig alltid att må så himla bra igen . vem ska nu göra det ? jag har förlorat mig enda riktiga vän föralltid :'( det är otroligt jobbigt att leva med den tanken ..
jag saknar dig nå otroligt mycket , jag saknar våra telefonsamtal, våra roliga msn chattar och dina roliga miiner i camen som du alltid gjorde som jag alltid "råkade" printa som du blev så arg för .. jag saknar lukten av dig, jag saknar din röst, dina kramar, dina otroligt dåliga men roliga skämt, dina pussar, jag saknar allt med dig . kom bara tillbaka så blir allting bra igen . du var så otroligt älskad av alla och vi saknar dig så mycket .. vaka över oss, vi behöver dig fortfarande !
vila i frid nu älskade vän ..  tänker på dig och saknar dig .. vi ses snart ..
Jag älskar dig nå otroligt mycket JIM SÖDERBERG <3<3

 <3


höst

jaha då var höstlovet slut då , skulle ha haft mitt tal om jim idag på engelskan , men jag orkade inte riktigt gå upp imorse så stannade hemma men imorn blire t att dra till skolan lite tidigare åså ..
på onsdag blire något som kallas för visning i stora kapellet på hovdestalund för jim ..
sen är jag ledig resten av veckan för skolan har självklart inte fixat klart med allt . så dom ska fixa vårat nya schema på torsdag & fredag ..
men men , nu ska jag sova ..

- jim söderberg , jag tänker på dig , iloveyou<3

RSS 2.0