bowling & tävling ;D

som jag skrev tidigare har jag varit med familjen idag , vi har varit upp på stan för mamma skulle köpa skor och jag skulle köpa chinos men dom va slut i min färg :'( så det blev inga chinos :/ sen åkte vi och spelade bowling , tjejerna mot killarna , alltså jag mamma och emma emot micke oscar och gustaf :) tjejerna vann såklart :D och av oss tjejer vann jag ;D allt tack vare mitt egna klot ;) skulle aldrig falla mig in att spela med ett annar jävla skit klot , det går alltid bra när jag kör med mitt eget ;D hehe ..
vi har nyss varit och handlat lite kvällsmat för vi hade glömt äta middag :P haha . så det blev ciabatta med kyckling och pestoröra , det ska bli lite spännande aldrig ätit det förut men det lät gott så :) hehe .
ska kolla på film nu och sen sova :D skola imorn så måste sova tidigt , är rätt trött oxå så :D
hoojs <3


är med i en tävling , hehe . riktigt skojjig faktiskt , hehe .
kolla tävlingen på http://pinnelinn.blogg.se/  :)
tävlingen gick ut på att man skulle rita en sak i paint som innehöll blått , rött , lila , blommor , text och en hatt ..
bild kommer :) när bloggfan vill funka som den ska !!


fan va bloggen ska krångla :S ingenting funkar ju för fan !!!!!

söndag

nu är helgen slut igen , fan va helgerna ska gå fort ..
jag har iaf precis vaknat , lite dumt av mig att sova så här länge , jag blir galen på att jag alltid är så trött och sover så länge , nu kommer jag ju somna sent ikväll och vara jätte trött på måndag morgon när jag ska upp till skolan :/
men men , jag måste hoppa in i duschen nu , det är snart käk :O min familj ska äta lunch och jag har inte ens klivit upp ur sängen och ätit frukost , aja , lunchen blir min frukost , det blir iaf en bra frukost :P haha . sen ska vi åka upp på stan , jag ska köpa Chinos ;) och mina bröder ska köpa nå skit på stadium .. sen ska vi åka & bowla , roligt roligt :) jag ska krossa dom allihopa :D
men men , duschen kallar på mig nu ;)
hare så bra , hoojs <3

p.s. i love you <3

precis sett p.s. i love you , fy fan vilken hemsk film , grät hela filmen fan , 2 timmar av bara tårarar lixom .. men den var samtidigt riktigt bra , min nya gråtar film , hehe . men även min nya favorit film , tur att jag har den till på måndag kväll :) hehe . hinner se den många ggr till innan jag ska lämna tillbaka den , YAY :)
men nu ska jag kolla på en lite mindre sorlig film så jag kan somna sen , hehe .

god natt , hoojs <3

- p.s. i love you , don´t ever forget that ! <3

p.s. i love you

nu har mormor åkt hem och vi har varit upp på marknaden en sväng , jag köpte en skinn plånka för jag behövde en liten plånka har bara stora och jätte små så behövde en som var lite mer lagom osv :D
efter marknaden åkte vi och hyrde film , lånade p.s. i love you och he´s the girl så ska fixa lite snacks nu och sen ska jag titta på filmerna :D hare så bra , hoojs <3

MORMOR <3<3

god morgon precis vaknat efter en natt med inte så mycket sömn :P
jag somnade vid 2 och vaknade vid halv 4 av att johan ringde och frågade om han kunde sova här osv , så jag lät honom göra det , han kom vid typ 4-halv 5 :P haha . sen somnade vi vid 6 eller nått :P eller iaf jag , han somnade ganska så snabbt och snarka som en jävla idiot så jag kunde inte somna osv :P haha ..

men nu ska jag gå & göra mig iordning för mormor är på väg hit xD , hehe ..
vi ska ut & äta och sen ska vi hem hit och umgås allihopa och äta tårta och mormor ska få sin fina tavla som vi gjort till henne :D

hoojs<3

TAKIDA & BACKYARD BABIES <3

vart hemma i ungefär 1 timme nu , har varit på TAKIDA & BACKYARD BABIES i västerås hallen :D
fy fan va det ägde , lätt värt pengarna ,jag hade kunnat betala ännu mer om det var så , dom va så sjukt jävla bra :D
Jag & lillasyster stod längst fram hela tiden , vi såg skit bra , skakade hand med sångaren i Takida och en av gitarristerna ;) hehe .
jag ska lätt gå på dom igen sen när dom kommer tillbaka till västerås :D
jag köpte en t-shirt oxå , hehe ;)
dom körde låtarna jag tycker mest om förutom en , men dom var sjukt jävla bra iaf :D jag skrek hela tiden typ så har ingen röst för tillfället :P haha . men den kommer väll tillbaka över natten när den får vila en stund,hehe .
men nu ska jag sova , mormor kommer imorn , då blire kalas :D
hoojs <3

TAKIDA & BACKYARD BABIES <3<3<3

  <-- Backyard babies <3<3   <-- TAKIDA <3<3

IDAAAAAAG :D

idag var jag hemma från skolan för att jag mådde som jag mådde igår ..
och tur var det , för dogge skrev till mig att vi hade lektion till 9 sen slutade vi , så är glad att jag inte gick upp för att gå till skolan och vara där i 30minuter :P haha . lite värdelöst vill ja säga .
men nu ska jag iaf gå in i duschen och sen fixa nå käk , något hungrig :O

TAKIDA IKVÄLL :D<3

torsdagen

BAKIS BAKIS BAKIS !
men gick iaf upp och gick till skolan men klarade inte vara där mer än 1,5 timmar så vid 10 gick jag hem och la mig , mådde helt kasst hela dagen så jag tror att jag var lite mer än bara bakis åså ..
mådde dåligt hela kvällen/natten oxå .. sov hela dagen osv ..

bläääää

jensen

precis kommit hem ifrån pitchers efter att ha varit där med ,dogge, marcus , micki och lojsan :D vi har hade varit på jensen och käkat väldigt många innan sen gick nästan alla av oss till pitchers och tog någon öl iaf , jag tog nog några för många , får se om jag kommer iväg till skolan imorn , men men . gott var det och mycket roligt & treevligt , nästa blir dogge & peters födelsedagar <3<3<3<3 ..!!!! men nu ska jag äta fil och sen sova  så jag inte blir allför bakis imorn i skolan :P haha , inte så bra & springa ifrån micke lektioner och spy , hahahha . dessutom är han trevlig att titta på , allstå snygg :D:D:D:D iaf röven på han ;)
god natt <3

subway

hejsan hejsan !
jag hann inte skriva något imorse så får bli nu istället :D
precis kommit hem ifrån skolan , eller aa för typ 45minuter sen men har skrivit klart mitt Bistånds arbete om Isreal/Palestina konflikten. Jag har faktiskt lärt mig en del , så nu ska jag fortsätta plugga lite , eller jag ska byta om och fixa mig först ska ner på stan vid halv 8, hehe . men innan dess ska jag försöka börja med mitt & dogges Historia arbete/läxa som han sa åt mig att jag inte fick men jag vill , det var intressant , vi ska fundera över hur vi tror att världens skulle se ut om judarna fick Alaska istället för Israel osv.. riktigt intressant faktiskt. men men , va på stan en sväng med Sofie efter skolan , hon köpte ett linne och jag köpte nya skor , jag köpte ett par andra än vad jag hade tänkt mig för dom var slut i min storlek och skulle inte komma in förrän vecka 38 och tills dess orkar inte jag vänta , ville ha skor nu så då fick det bli så :D heheh .
men nu måste jag fixa mig för kvällen ;) hehe .
hoojs <3

styrka

i skolan idag satt jag , dogge och sofie och pluggade i typ 30minuter innan vi började , haha . vi skulle ha pluggat lite längre men det blev inte så , men vi fick iaf något gjort , sen gick vi till dom nya lokalerna som skolan har skaffat för att dom har tagit in för många elever så dom har inte plats för alla :/ sen gick vi tillbaka och käkade på konserthuset ;D hehe . sen var det dags för geografi med nya rektorn för att vi inte har någon lärare i geografi atm , för att hon slutade under sommaren :P haha . tillsammans med massa andra lärare , vi har dessutom ingen lärare i Svenska heller än , så hure blir med det vette fan :/ men iaf vår nya rektor är as trevlig , hehe . och mycket mycket bättre än den förra för den här informerar iaf ..
han var ju förstås inte utbildad geografilärare så vi hade ju inte direkt geografilektion , utan vi pratade om annat . något som jag verkligen fastnade för var en speciell sak som han frågade oss , och det var . Vad är styrka `? är du stark ? det frågade han oss och det vart värsta tankefunderaren , vad är styrka egentligen lixom ? är jag stark ?
och jag kom fram till att jag inte är stark , jag är verkligen fysiskt , det vet ju alla lixom , men psykiskt är jag ännu svagare .. men vad kan jag göra åt det lixom ? aja skit samma , orkar inte skriva mer nu ..
ska försöka sova eller nått . god natt <3

- i miss you , why ?


schooool

god morgon
precis kommit ut ur duschen , ska försöka leta reda på nå kläder att ha på mig , men de bästa kläderna ligger ju självklart i tvätten :/
men men , måste skynda mig nu om jag ska hinna , bussen går halv :/ ska träffa dogge & sofie i skolan klockan 10 och plugga lite innan skolan börjar :D hehe , vi är så himla duttiga :D
och efter skolan ska jag gå & kolla på nya skor och hämta ut p-piller :D wiiiieho :D
hörs efter skolan <3


god natt

skriver ett god natt inlägg samtidigt nu när jag ändå sitter här , ska faktiskt lägga mig och kolla på det jag spelat in idag och sen ska jag sova , ska träffa douglas i skolan klockan 10imorn och plugga lite bistånd innan vi börjar :D vi börjar visserligen 10.45 men vi har iaf 45minuter på oss :D hehe . Sofie min älskling kommer oxå och ska plugga med oss :D hehe .
men ska lägga mig nu , god natt , hörs imorn <3

vad fan !?

tittar nu på nyheterna på 4an , och dom visar blickar ifrån matchen mellan AIK-HIF , blir så jävla förbannad när jag ser hur fan dom beter sig , det är bara så jävla onödigt och omoget att hålla på så . Vad tjänar dom på att kasta smällare/raketer på målvakten och polisen lixom ? vad tjänar dom på att kasta burkar och andra föremål på spelarna ? det finns lixom ingen mening med att bete sig så , bara så jävla onödigt .. visst man kan reagera på vissa domarbeslut osv , men vafan , dom kan ju inte bete sig så där varje jävla gång .. det är ju fan domaren som dömmer . hur skulle lixom en match se ut om åskådare och spelare fick vara med och bestämma i domarebesluten lixom ? då skulle ju fan matcherna inte funka ..
VÄX UPP FÖR FAN !!

- nu ger jag upp , vad man än gör så är det fel !


FY FAN :@

hade vart i skolan i ca 1,5 timmar och är redan förbannad på skolan ..
jag har sedan ettan läst teckenspråk som modernt språk , alltså 2 kurs steg som jag har läst på 2år , fått VG i betyg åså , och idag kallade den nya rektorn alla som läst teckenspråk till möte . kliver in där på mötet och är lite orolig över vad som kommer sägas åså , för jag visste att läraren i ämnet hade slutat på skolan , så jag trodde det va något sånt han skulle säga , men innan vi kliver in där så sa jag på skämt lixom : han kommer säkert säga att vårat betyg inte gäller eller nått , huhu ..
sen när vi kliver in där och sitter tysta å väntar så säger han ju självklart att det är så oxå . ni anar inte hur jävla förbannad jag blev , då har jag lixom slösat bort 2 jävla år på att läsa ett språk som inte räknas , om jag inte läser tyska,franska eller spanska 2 steg nu i 3an så går jag ut gymnasiet med ett icke fyllbordat samhällsprogram och har mindre chans än andra som har ett fullbordat att komma in på vissa grejer på högskolan/universitet sen . och jag menar vem fan vill lixom riskera det , så jag måste tillsammans med alla andra jävla ämnen jag ska läsa + dom ämnen jag är icke godkänd i från tidigare år ..
jag är så jävla förbannad nu så jag ska gå till massmedia med det här , jag ska typ skriva till VLT eller nått , massmedia och resten av "världen" haha , ska få reda på vilken dålig info det är på min skola och hur dålig rektor vi hade ..
tänk om den här nya rektorn inte hade börjat hos oss då hade vi inte fått reda på det här ..
ASSÅ FAN VA ARG JAG ÄR !!! FINNS INTE EN CHANS ATT JAG KOMMER KUNNA LÄSA IN 2ÅR SPRÅK PÅ 1ÅR TILLSAMMANS MED ALLT ANNAT!!!!!! + ATT DET INTE FINNS PLATS FÖR DET PÅ MITT SCHEMA !!!!

VÄGGEN NÄSTA !?

SKOLA xD

god morgon god morgon :D
idag är en glad och lycklig dag :D skolan börjar igen , det ska bli riktigt skoj , just nu iaf , tills vi får alla prov , uppsatser osv , men iaf . SISTA ÅRET i skolan :D fy fan va skönt , jo visserligen måste man ju plugga vidare sen men jag tänker inte göra det direkt , jag skulle inte palla med att börja plugga direkt igen , usch .
men iaf , jag har precis gjort mig klar för skolan , bussen går om 30minuter så jag vette fan vad jag ska göra , funderar på att cykla istället men jag kommer aldrig orka cykla hem + att jag å mamma ska åka & handla efter skolan så jag får väll lov att ta bussen , usch då måste offra mig :P haha . eller inte :P
men nu ska jag iaf typ fixa håret eller nått , typ borsta det åså :P huhu . sen måste jag få i mig lite frukost annars kommer jag dö , blir ju lixom inge käk förrän efter vid handlat typ vid 6-7 :S så måste få i mig något iaf :D
hare så bra idag , hörs senare , hoojs <3

dagen

idag har jag som sagt varit på kalas i Irsta hos min morbror som fyllde gammal :P huhu . när vi kom hem tittade jag typ på film och satt lite vid datan , gjorde lixom inget märkvärdigt för imorn när skolan börjar så äre fan bara plugg som gäller på alla nivåer , tur att jag har inspelningsbar dvd så jag kan spela in allt under veckan jag går i skolan och sen ägna hela helgen åt att kolla på allt för det är så mitt liv kommer se ut nu tills jag tagit körkort , jag har lixom inte tid med nå annat :/ jobbigt nog så är det faktiskt så .
men i år ska jag verkligen kämpa , jag SKA inte bli som min pappa . han är verkligen en skit , jag får verkligen inte bli som han ... det är verkligen det sista jag vill i mitt liv , jag får inte bli som pappa . jag får inte :'( !

ne nu ska jag ta och äta något och sen ska jag borsta tänderna och lägga mig och titta på film så jag somnar någon gång :) skola imorn så måste somna ganska tidigt .. god natt , hörs imorn antagligen .. <3

god morgon

god morgon :)
igår vart det inte så mycket skrivet men vid 6 åkte jag hem till johan och var där en liten stund , vi pratade och spelade wow och gick till ica för att köpa dricka :) hehe . sen vid halv 10 åkte jag hem med mamma & micke som kom hem ifrån sthlm då , för jag mådde inte så bra och johan skulle till Tommy, Eric och sebbe .
JAg blev sådär illamående som jag blev förut så jag kände att jag behövde åka hem och sova .. när jag kom hem drack jag lite fil och sen gick jag och la mig , och eftersom jag var illamående så spydde jag direkt då jag la mig i sängen :/ sen somnade jag dirket efter det :S sen har jag sovit non stop sedan dess till klockan 7imorse då jag vaknade och var ap pigg men jag ville inte gå upp då så jag bestämde mig för att somna igen och det gjorde jag och vaknade då istället klockan 13 :D hehe . så jag har sovit ca 14timmar inatt :D så jag lär ju inte somna tidigt ikväll inför skolan imorn : huuh . visserligen börjar vi inte förrän klockan 13 :D hehe . men nu ska jag gå och äta något och sen ska jag fixa mig inför morbrors kalas , vi ska dit vid 3 och fika åså :D hehe . han fyller gammal , hehe .
skriver mer senare förhoppningsvis , om inte samma visa upprepas idag igen :(
hoojs <3

dagen efter ....

ja så här dagen efter mår man ju jätte prima , haha . jag mår helt okej , men johanna däremot mår inte så bra , hahha . och det är fullt förståeligt så som hon parta på igår asså ;) huhu .
men nu ska jag fixa någe å äta och sen ska jag titta på film ..
hoojs <3

KONRAAAAD !!!

precis kommit hem ifrån konrad , fyfan va det ägde , vi fick gå förbi hela jövla köön för att johanna stod på gäst/VIP listan , för att anna känner ngn som jobbar där eller nått så vi fick gå in som VIP för att vi kände anna :D hehe . hade as roligt där inne :D träffade några gammla klasskompisar och några gammla kompisar samt några från skolan och några jag träffade i somras , riktigt skoj fan :D hehe . men nu ska jag dricka lite mjölk och titta på tv , sen sova :D god natt fan , kanske skriver imorn om jag inte är för bakis så attsäga :P <3

städat

nu har jag städat klart och duschat så nu äre bara till & börja göra sig iordning för att sen åka till sala och fira farfar , och sen KONRAD :D ! så jävla pepp så det ärn´t sant :D hehe .
ne nu ska jag börja fixa mig , vi ska ju åka om typ 1timme :O , hoojs <3

FREEEEDAG xD

äntligen Fredag igen :D hehe .
jag har precis vaknat så snart ska jag städa åt mamma som jag lovat henne sen i tisdags typ :P huhuh . sen efter det ska jag försöka städa mitt rum , men det är inte så lockande precis , så jag vette fan om jag orkar göra det idag , men jag måste hinna göra det innan skolan börjar för jag har inge kläder rena typ för alla kläder ligger typ på golvet :/ . Nej fan jag städar mitt rum oxå idag , jag måste hinna göra det idag , innan vi åker till Sala för att fira Farfar som fyller år idag , hehe . vi ska gå på akropolis och äta och sen hem till dom för att äta tårta åså :D  sen blire till att åka hem , fixa till sig lite och sen träffa tjejerna som jag ska ut med ikväll för lite förfest åså , Sen bär det av till krogen :D och vi har nästan bestämt oss för att gå till KONRAD :D:D:D för en polare t mej sa att dom öppnade idag och att sjöökrogen har stängt :D så det lutar åt att gå till KONRAD :D men men nu ska jag äta frukost och sen måste jag städa för vi ska åka vid 4-5 så jag måste skynda mig :O

hoojs <3

uppdatering

precis vaknat efter att ha sovit middag en stund , hehe . sitter nu och väntar på att 10 things i hate about you ska börja , den filmen är ruskigt bra och heath ledger är ju så fruktansvärt snygg så det finns inte ord :O huhu .
men men nu ska jag fixa lite frukt att äta tills filmen börjar :D hehe .
blir nog inget mer inlägg sen för jag somnar nog ifrån filmen eller så :P
så god natt , hoojs <3

onsdag och torsdag

onsdag:
hände inte så mycket , vaknade vid 13 som jag skrev nyss , typ kollade på tv tills mamma kommer och frågar om vi ska åka upp på stan en sväng så vi gör det medan min lillasyster går på terapi åså . sen när vi kommit hem äter vi mat och sen kollade jag på film igen , så det var inte riktigt en händelserikdag om man säger så ..

Torsdag:
gick upp klockan 8 för att följa med johanna till vägverket för hon skulle skriva sitt teoriprov .. hon började skriva klockan 9.45 och var klar ungefär 10.15 .. hon kommer ut från salen och har världens bredaste smile på läpparna och sedan dess har hon tjatat om att hon klarade det , jag är helt sliten i öronen av dom orden nu :P haha . men men kul för henne och grattis johanna :D <3 !
sen gick vi till coop för att handla frukost för johanna skulle bjuda mig på frukost för att jag ställde upp med att visa henne till vägverket , och gratis frukost kan man ju inte säga nej till lixom ;) huhu .. det blev grekiskt grovt landsbröd med nutella på och apelsin juice till :) huhu , mycket smasken , huhu !!
sen vid typ halv 13 åkte vi upp på stan och träffade corre vid halv 14 och dogge :) gick och fikade och gjorde flera besök på banken för att johanna glömde göra båda ärendena samtidigt :P huhu . och nu har jag precis kommit hem och ska snart käka och sedan blire till att slappa lite , skolan börjar ju snart så det är tillåtet att slappa lite så här innan ..
måste vara utvilad till imorn för då blire kalas i sala först med akropolis och farmor & farfar och sedan blire KROGEN :D!!

men nu ska jag slöa , hare så bra , hoojs <3

huvudstaden

jag och Jessica tog oss en tripp till huvudstaden i Tisdags och det var trevligt :)
vi tog tåget vid 11 och var framme vid ca 12 och då tog vi oss en tripp in till stan och kollade i lite affärer åså och snackade lite skit åså , hade riktigt kul  .. sen vid typ 14-15 tog vi oss en liten fika på ett litet café vid hötorget ungefär .. sen gick vi och kollade lite till i affärer åså .. Jag köpte en lång vit tunika ifrån gina och ett svart boxarlinne ifrån gina :)
sen vid typ 16 gick vi till en kina resturang typ på drottninggatan där vi skulle äta mongolian BBQ , vi gick in och satte oss och beställde , hon beställde buffén och isvatten medan jag beställde samma sak + ½liter Carlsberg Hof :) mycket gott !
vi satt kvar vid bordet ett tag sen gick vi och hämtade mat och när vi kommer och sätter oss vid bordet igen så står det en extra öl där och vi ba: men vafan det här har ju fan inte vi beställt ! , så Jessica tar med sig ölen och går och klagar och förklarar situationen i kassan åså , och kinesen typ: öööh :/ , han lixom fattade ingenting . då kommer det en annan kines och säger att han bjuder på den , och då förklarar Jessica att hon inte får dricka för att hon bara är 15 åså , och då säger kinesen: då får väll din kompis dricka den då , jag bryr mig inte typ .. så jag dricker den glatt och vinglar sedan därifrån :P haha . jag är ju inte så stor och maten jag åt var det enda i matväg som jag ätit på hela dagen typ så 1liter öl är rätt mycket :P huhu .. vi går till stationen och köper biljett och får typ springa till tåget för när vi kliver in på stationen äre 4minuter kvar tills tåget går :P huhu . väl på tåget så kommer det 2 skit dryga turkar och sätter sig vid oss och en av dom flörtar med Jessica och hon blir typ helt galet irriterad ...
när vi kommit hem går vi till ica för att köpa öl åt mig :P huhu . sen åkte vi hem till Jessica och skulle spela monopol men vi spelar typ bara i 20-30minuter sen orkar ingen av oss längre . Jag går hem lägger mig och tittar på tv och slocknar vid typ halv 10 och sover till klockan 13 dagen efter :O helt galet !

ledsen för

dålig uppdatering men jag orkade verkligen inte skriva något igår så här kommer lite olika inlägg om vad som hänt åså lixom :D

hemma igen

tjabba
nu har jag kommit hem ifrån stockholm , vi hade riktigt kul , jag orkar inte skriva mer just nu , varit uppe för länge , håller på & somnar vid datan , skriver imorn istället . god natt

el stockholmo todayy xD

god morgon :D
precis gått upp efter att ha sovit ungefär 3 timmar :)
sitter och väntar på att Jessica ska komma så vi kan börja med frukosten , är super hungrig just nu , typ första morgonen på jätte länge som jag faktiskt är hungrig på morgonen , brukar vanligtvis inte äta frulle :P .
men nu ska jag gå ut i köket och vänta på Jessica som precis skrev att hon var på väg över :D
skriver sen när jag kommer hem ifrån el stockholmo :)
hare så bra , så hörs vi senare ikväll :D:D:D

hoojs <3

god natt

nu har jag spelat wow ett bra tag och bör nog försöka sova nu , ska ju trots allt upp klockan 8 istället för klockan 9 :O
jimmy ringde nyligen och ville prata lite , det slutade med att han kanske ska med till stockholm imorn om det är ok för Jessica , så ska höra med henne imorn bitti när hon kommer hit för att äta frukost :) hehe .
han skulle iaf ringa mig senare igen när han kom hem igen , för när jag snackade med honom nyss var han på väg till hammarby rampen ,galning :O huhu ..
men men ska försöka sova nu , inte för att jag kommer somna innan 4 men måste ju försöka iaf :/
god natt och sov gott , hörs imorn ..

hoojs <3

dagen

tjabba :)
idag har jag inte gjort så mycket vaknade ganska så sent så jag lagade mat åt la familia sen åkte vi på infomöte på nybygge skolan för emma ska börja 7an , hehe . sen gick jag & emma hem för att jag skulle visa henne hur hon snabbast kommer till skolan åså . när jag kom hem åt jag lite chips sen spelade jag lite wow och sen kollade jag på A lot like love .. nu har jag precis duschat så jag slipper göra det imorgon bitti innan jag ska till el stockholmo :D hehe .
men nu ska jag spela lite mer wow och sen försöka sova , ska upp klockan 9 eller tidigare så måste sova nu :P hehe .,,
god natt och hare bra så hörs vi imorn , hoojs <3

god morgon

jag märker att jag bara har skrivit god morgon inlägg dom senaste dagarna men det är för att jag inte haft tid att skriva mer än god morgon inlägg , igås somnade jag vad halv nio - nio så jag kunde inte skriva nå inlägg igår , sorry ..
men idag ska jag försöka vara lite duktigare,huhuh .
precis vaknat av att mamma ringde och väckte mig , hon jobbar så då brukar jag passa på att sova lite längre , men hon verkar ha lärt sig det så hon ringer både på hemtelefon och mobilen för att jag ska gå upp :P huhuh ..
så nu ska jag äta frukost , sen duscha åså ,, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :P huhu , vi får se vad som dyker upp :)

Hoojs <3

god morgon

precis kommit hem ifrån johan , jag hade tråkigt igår kväll efter att gästerna åkt hem så jag hörde med johan om vi kunde leka , hehe . så jag åkte dit , vi tittade på film , pratade och spelade wow :D vi gick & la oss vid typ 1 , det är typ det tidigaste jag har lagt mig på hela sommaren typ :P haha . sen blev vi väckta vid 12 av daniel ,(johans äldre bror) som dampade om att johan skulle hjälpa honom & städa :P huhh . gick upp , duschade och rökte sen åkte jag hem för vi ska ha kalas idag igen vid 2 :P huhu .

så nu ska jag fixa mig och sen vänta på nästa gäst paket :P haha .
hoojs <3

godermorgon

godermorgon :)
jag har visserligen varit vaken i ca 2 timmar men inte kunnat skriva förrän nu :P
jimmy kom igår vid 1 ungefär och slocknade vid 2ungefär :P haha . så det vart inte så mycket mysa osv igår , men imorse däremot :)
han är så otroligt mysig och goo :) vaknade med honom bredvid mig imorse vid 12 ungefär , låg kvar och mös lite i sängen tills jag satte igång datan och satte på musik och då hade han fått sin värsting energi igen som han brukar ha :P så han började buusa en massa , hehe . han är så sööt :) hehe ..
när han åkte för typ någon minut sedan så gick jag in & duscha så ska snart fixa mig , vi får gäster om typ 1 timme , mina bröder fyller som sagt 12år på torsdag men då är dom hos sin mamma i Sala så vi får fira dom idag och imorn :)

hoojs <3

     jimmmy <3<3

resultat

nu har jag kommit hem ifrån frisören och från sala , har även hunnit hjälpa mamma med att baka inför kalasena ihelgen som vi ska ha för mina bröder som fyller 12år ..
efter bakningen åkte jag med pappa och hämtade bröderna i sala från deras innebandy träning .. så nu sitter jag och väntar på att Jessica ska komma hem från sin match och sen ska vi hitta på något men vad vet jag inte .
Mirre tycker att jag ska följa med han och hans polare på krogen ikväll , men jag har inge pengar :( det vore kul men jag har inte råd , ska ju till stockholm på måndag så :/ ..

resultat av färgningen :)

todayyy x)

YAY äntligen Fredag :) idag blire till att färga håret , klippa mig osv , fy fan va skönt , får äntligen fräscht hår igen , har inte fått duschat/tvättat håret sen i Tisdags morse så det är ganska fettigt och äckligt nu :P fast det har nog varit bra för mitt hår att få vara så här äckligt ett tag , jag brukar lixom tvätta håret dagligen så håret har fått vila i några dagar nu och mår nog lite bättre nu iaf :D hehe . men nu ska jag käka något och fixa fram nå sköna kläder att ha på mig under dom 3timmarna jag ska sitta på frisörsalongen och glo :P haha .
skriver och lägger in bild senare på resultatet x)

hoojs <3


kvällen

kvällen bestod av chips, dip , one tree hill , skratt , jessica och mig :P haha . vi hade dööökul ..
sen skaffade vi en blogg åt jessica , inte för att jag tror att hon kommer skriva något i den men iaf , haha . http://jdahlberg.blogg.se där är länk till hennes blogg iaf :P hhaha . men nu ska jag lägga mig och försöka sova , så det blir fredag någon gång så jag får fixa håret och träffa dig :)

hoojs <3

monopol

eftersom jag inte får duscha håret så vill jag ju inte gå ut utanför dörren så jag bad jessica & tessan komma över och spela monopol med mej och min lillasyster , det gick inte så bra för mig & jessica i början och kanon för tessan & emma ..
vi började spela runt 3- halv 4 och var klara vid halv 6 ungefär :P emma åkte ur vid 5 och tessan gick precis efter för hon skulle på träning så jag och jessica struntade i att spela klart , men vi räknade pengarna osv , jag har 216k och jessica betydligt mycket mindre , så jag vann :D ! haha .

efter att dom gått satte jag mig vid datan igen och försökte fixa lite snyggt på bloggen men guiderna jag hittade hörde till stilmallen LOVE och då fick det lov att bli den även fast den är värsta tråkig men men ..
nu ska jag sätta mig och spela lite wow och sen blire till att glo på film eller nått .
hoojs <3


tisdag/onsdag/torsdag

Tisdag:
Lekte med Jessica , men vi kunde inte komma på något att göra så vi bestämde oss för att baka en jävla tårta , haha . det var riktigt jävla kul för den blev förbannat jävla ful , men jävligt god iaf :D senare mot eftermiddagen ringde Mirre och sa åt oss att komma ner på stan så vi åkte ner på stan en sväng och träffade honom och anton , huhuh . jag såg en gammal klasskompis/pojkvän ifrån Ludvika på stan , snacka om att han blivit förbannat snygg nu asså :O
aja efter stan åkte vi hem till Jessica och åt mat och fixade oss för en liten fest som Mirre bjöd med oss på :)
vi cyklade dit , festen var på området vid sjukan , vet inte vad det heter :P Festen var iaf hemma hos Viktors "syster" Natta , det var inte så mycket folk , därav liten fest :) vi kom dit vid typ 9 och då var det typ 8-9personer där , varav 1 av dom va Peter , en ex-pojkvän till mig :P haha . vi satt och snackade lite allihopa , lyssnade musik osv , sen fick Viktor för sig att han skulle ta hål i örat :P så Natta tog fram saker till det och Peter gjorde det på Viktor , han verkade inte tycka att det var så skönt iaf :P haha . han satt och tröck Mirres hand för att det gjorde så ont:P haha . men iaf , det var rätt snyggt :P sen vid 2 började vi cykla hem .



Onsdag:
fick inte tvättahåret för att jag ska bleka håret på Fredag och fetthår skyddar håret mot att ta lika mycket skada av blekningen så jag måste ha fettigt hår tills fredag :P
förörvigt så låg jag och sov hela dagen typ , vaknade vid 6 av att micke kom in och frågade efter en jävla datormus :P haha . tittade på film hela kvällen efter det , tills mamma kom hem för då åkte vi och handlade inför kalaset i helgen , mina bröder fyller 12år :P sen blev det film igen , somnade vid 4 :P

Torsdag:
mamma väckte mig vid halv 12 och jag somnade om och vaknade vid halv 2 när hon ropade att det var dags för käk , gick upp och käkade sen gick jag och satte mig vid datan :P så nu sitter jag här , ska snart in i duschen , men inte tvättahåret bara duscha av mig eftersom jag inte får tvättahåret :( Jessica ska komma över och underhålla mig för att jag har så tråkigt eftersom jag inte kan gå ut :P haha

hoojs <3


god morgon

godmorgon ..
precis blivit väckt av mamma som inte verkar förstå att jag behöver sova , egokärring !
så nu ska jag väll ta & göra någe vettigt , men finns inget att göra :/ det blir väll till att se ngn film eller sitta vid datan , som vanligt ..

sen har jag en fråga , jag är lite blåst så jag fattar inte bloggen så jävla bra , men egentligen det enda jag behöver den till är att ha någonstans att bara skriva av mig lite , men nu plötsligt så har folk börjat kommenterat min blogg , och då vill man ju svara på dom :P men hur fan gör man det ? jag fattar ingenting av det här fan :P
tacksam för hjälp fan !

hoojs <3

god natt

precis kommit hem ifrån jessica , har varit där och tittat på film och pratat en massa :) mycket trevligt ..
så nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ska jag lägga mig och sova, mor är hemma imorn , hon börjar sent så det blir väl väckning tidigt antar jag :P haha .

god natt , hörs , hoojs <3

söndag kväll & måndag

tjeenare
söndagskvällen bestod av endast wow och msn , satt och spelade till klockan 4 då jag stängde av datorn och gick & la mig å sov :)
kom en bra bit så jag är riktigt nöjd :)

idag har jag inte gjort mycket , sov till 14 och gick då upp och spelade lite wow igen och sen kollade jag på alla Days of our lives jag hade spelat in som jag inte hade tittat på så nu är jag ifatt igen och kan börja kolla igen , lite jobbigt bara att samma jävla sak händer hela tiden :/
sen vid 19 åkte jag och tittade på Jessicas fotbollsträning , det är riktigt skönt faktiskt , bara sitta där ute och tänka på allt som rör sig i mitt huvud ,
så nu efter träningen sitter jag här och har ingenting för mig , får se om det blir typ film eller nått med jessica eller om det blir så att jag sitter inne hela kvällen och spelar wow :P haha .

hoojs <3

helgen

fredag:
började med solarium och stan med jessica sen efter det åkte jag hem och tog det lugnt en stund sen fixade jag mig för utgång på kvällen med brudarna :)
vid 6 började brudarna rulla in , vi satt på min altan och drack och pratade och myste , sen vid typ 22 åkte vi ner på stan , tog oss en korv på Musses sen gick vi till bishops arms men jag , pettsson och tessan vart inte så förtjusta i det stället så vi gick direkt till sjökrogen istället , kom dit vid 22.30 , ganska dött på folk då , men vi roade oss själva tillsammans med johannas 2 polare daniel och nån mer , kommer inte ihåg vad han hette , men snäll var han iaf . han bjöd mig & tessan på 3 cider var :)
vi satt och pratade med dom tills johanna , micki och corre kom till sjöis , då blev det till att sitta där en liten stund till sen så blev det dans , senare hittade vi Anna Axberg och hennes bror, pojkvän och 3 polare t dom , som vi snackade med , och sen ännu mer dans och sen när dom stängde bar det av hemmåt , jag och tessan tog oss en fin promenad ifrån sjöis hem till råby :) mycket uppfriskande och trevligt :) eheh . sen när jag kom hem tog jag cykeln och skulle hämta jimmy på hammarby men det blev problem och tjaffs åså så jag åkte till johanna istället och sen följde hon med mig och hämtade jimmmy , som då hade stött ihop med johan (mitt ex) , men men det gick bra och johanna tog min cykel och åkte hem och la sig , jag , jimmy och johan gick från råby ip hem till mig där jag och jimmy la oss och sov medan johan fick gå helt ensam hem till gryta ifrån råby :P hahah . jag och jimmy klev innanför dörren klockan 05.53 ,

Lördag:
vaknade med jimmy bredvid mig vid 12 :D:D , sen blev det till att börja fixa sig för vid 15 skulle jag , mamma , pappa och johanna på grillfest hos en vän till familjen tillsammans med min familj , min morbrors familj och 1 till familj , det blev en väldigt lyckad kväll , med mycket mat , alkohol och spel , .. trodde inte det skulle bli så bra som det blev när jag tänkte på hur dagen började , bakis som fan var jag när jag vaknade och ont överallt :/ men det blev en kanon kväll :)
tog taxi hem vid 03.10 så var hemifrån 12timmar igår och bara drack :p haha . men men .  gick & la mig direkt när jag kom hem :)

Söndag:
mamma väckte mig 13.32 , jag gick upp och tittade på sällskapsresan 2 / snowroller , ganska rolig faktiskt , sen spelade jag lite wow , åt mat och nu sitter jag här och planerar ett sthlms besök med jessica , som verkar tro att jag skiter pengar :P haha . men men , vi har iaf kommit fram till att jag ska försöka fixa fram pengar på ett eller annat sätt och sen ska vi åka dit , när vet vi inte men det ska hända iaf :)
nu ska jag iaf , lägga mig & moffa i mig frukt och titta på film tror ja :)

hoojs <3

fredag & utgång

chabolo :)
äntligen fredag igen :)
idag på dagen har jag varit med jessica och solat solarium och sen gick vi runt lite på stan och åt spicy hot :) mycket skojjigt och gott :) hehe . nu sitter jag här och ska snart börja fixa mig , ska ut ikväll så tjejerna kommer hit innan på lite förfest , ska bli skojjigt :) sen blire till att gå till bishop arms eller nått tror jag :)

hoojs <3

uppdatering torsdag

chabolo :)
idag på morgonen var jag hos fotografen med mamma , pappa och morbror och bestämde vilka bilder vi skulle ha till collaget osv , sen gick jag , mamma och pappa och käkade lunch på Jensen´s , SMARRIGT :D:D !! sen åkte jag och mamma hem , jag dammsög huset och tog det lugnt vid datan en sväng , sen åkte jag till johanna och umgicks med henne en stund , kollade på SATC och jag somnade :P sen kom Corre och vi gjorde samma sak då :P haha . sen vid halv 7 åkte jag med jessica på hennes fotbollsträning ;P jag deltog inte , jag tittade på , haha . efter åkte vi hem till henne , hon duschade och jag pratade med hennes familj en sväng :D vi tog cyklarna och Tessan med oss och cyklade till donken för att käka glass , dom åt och jag åt glass , huhu . tjejen i kassan var sjukt seg och fattade inte ens vad donken säljer . haha . då är man lite blåst om man inte ens vet vad stället man jobbar på har att sälja , haha . förövrigt så satt vi där ett tag och pratade en massa , tessan var helt sjuk , hon garvade hela tiden och pratade non stop :P haha . sen cyklade vi hem till dom och jag & jessica tittade på film , ganska bra faktiskt , hehe . sen efter filmen gick jag hem , kom in för ca 30minuter sedan :p haha . men nu ska jag sova , ska göra en massa skit imorn , god natt !

hoojs <3

onsdag och torsdag

chabolo :)
mådde dåligt hela dagen igår igen så jag sov hela dagen igen :( lite jobbigt åså , men jag fick mig mycket sömn iaf så idag är jag inte trött :)
jag ska åka hem till johanna och umgås med henne lite och sen vid halv 7 ska jag med jessica och titta på hennes träning i 2 jävla timmar , för att hon tycker att jag är lat och bara sitter inne och behöver ut å få lite frisk luft , haha . sen bjuder hon på glass efteråt så det är bra ;) hehe ..

hooojs <3


tisdag

cabolo :)
idag har jag sovit hela dagen igen , mått dåligt osv , tror att jag är allvarligt sjuk eller nått så ska ringa läkare imorn .
senare mot kvällen träffade jag jimmy och vi gick hem till johanna och tog några drinkar och nu är vi hos mig igen , och ska sova , god nat

uppdatering

tjabba !
nu sitter jag här och tråkar vid datan , har kollat på hälften av mina inspelaningar nu , det blev mest  days of our lives och Las Vegas :) days of our lives börjar bli lite tråkigt för det händer samma jävla sak hela tiden så jag spolar mer än 50% av programmen :P haha . så jag ser bara det som är kul och intressant :P

förövrigt så funderar jag på att flytta ifrån Västerås och börja om på nytt , jag har pratat med min mormor om det och hon tycker att det låter som en bra idé men samtidigt helt idiotiskt , men jag skulle verkligen må bra av att flytta härifrån till ett nytt ställe eller kanske ett gammalt , jag funderar starkt på att flytta tillbaka till Ludvika igen .
men jag måste prata med mamma först och sen kolla skolan lite noggrannare åså  , så vi får se hur det blir med det där , men ska iaf försöka ..

men nu ska jag prata lite med han och sen ska jag sova :) hojs <3

rolig och mysig dag

chabolo :)
dagen idag började med att jag tittade på SATC och sen bar det av till Maxi på Erikslund för att handla med mamma :) det är väldigt mysigt och roligt att åka å handla med henne :) får alltid som jag vill då när det gäller saker jag vill ha i mat väg osv ;) hehe . sen efter vi handlat kom vi hem och jag packade upp varorna tillsammans med min lillasyster och sen vart det mer SATC :) sen kom min väldigt efterlängtade vän johanna hit för att hämta mig för vi skulle vara duktiga å trampa iväg till Resturang och Pizzeria Tropic på Erikslund för att köpa pizza som hon hade varit sugen på under hela sin resa mellan Sverige och Tyskland , huuh . så det bar av dit , där vi beställde pizza och glatt stod vi och småpratade utanför medan vi väntade på att pizzorna skulle bli klara :) när dom var klara tog vi varsin pizza i ena handen och cykelstyret i andra och började cykla hemåt , på vägen hem så blåste johannas lock till pizzakartogen upp och vi garvade satan och 10sekunder senare blåste även mitt lock upp och vi garvade satan åt det oxå men när jag försöker stänga locket så händer något , vetinte vad men något hände så jag tappade pizzan rakt på mig själv och cykel och när jag bromsar ramlar pizzan ner på marken och jag trampar med foten på den och halkar på den och cykeln ramlar och jag över cykeln , och johanna som ser allt bakifrån kommer cyklandes med världens smile och asgarvar medan jag själv ligger där över cykeln och garvar arslet av mig ! jag reser mig upp och vi står där och skrattar ett tag tills det kommer folk och då aktar vi oss från vägen och jag ska plocka upp pizzadegen och kartongen för att slänga det senare , då kommer det självklart en jävla bil som stirrar satan på oss , och johanna föreslår att vi åker tillbaka och köper en ny men fatta pinsamt att åka tillbaka dit och ba "Hej! En kebabpizza, tack!" och han :"ni köpte väl en nyss?" jag: "ja men jag tappade den på mig själv så den föll på marken sen och jag trampade på den , så vi behöver en ny!" asså så kan man ju inte göra mot sig själv fan så det fick bli till att låta kebabköttet, salladen och såsen (det som fanns kvar som inte låg på mig och cykeln :P) ligga kvar där på marken och vi cyklade vidare hem till mig , jag bytte byxor , johanna ställde in pizzan i ugnen på lite värme och sen ringde vi till Råbyrian och beställde ny kebabpizza och gick in på ICA för johanna skulle köpa frukost till imorn osv , och jag köpte öl för att dränka min skam i :P hahah .
sen åkte vi hem till mig och moffa i oss Pizza och tittade på SATC resten av kvällen så nu är jag klar med hela serien , säsong 1-6 :D så imorn blir det troligen till att gå på filmen ännu 1 gång till :) den är ju så sjukt jävla bra :D
ne nu ska jag spela lite wow sen kolla på allt jag spelat in från förra tisdagen :P haha . eller så gör jag det först och sen spelar jag wow resten av natten :D:D hehe . äh skit samma , ska iaf göra båda sakerna , spela roll i vilken ordning :P haha .
god natt och sov gott :) fast det kanske kommer ett inlägg till senare , vem vet :P skit samma , hoojs<3

måndag

god morgon :)
precis vaknat eller ja mamma väckte mig precis :P hehe . så jag ska väll snart lägga mig och titta på SATC igen :) har ju faktiskt inte så mycket kvar nu :) sen när jag är klar ska jag gå på bio ngn dag i veckan och se filmen ännu 1gång :)

förövrigt så har jag varit singel i exakt 2månader idag :/ det känns lite sorligt fasktiskt , samtidigt som det känns riktigt bra , det är mixade känslor åså :P
men nu ska jag inte vara deppig hela dagen för jag ska träffa honom senare och prata igenom allt som hänt osv , lite jobbigt det oxå men det måste göras om vi ska kunna må bra överhuvudtaget så ..

ne nu ska jag fixa frulle och sen ska jag titta på SATC :)

hoojs<3

uppdatering söndag

tjabba !
nu har jag tittat på 2 säsonger av Sex and the city till , är inne på mitten av 6 nu , måste se klart den imorn innan jag ska lämna tillbaka boxen till Annika .. sen ska jag gå på filmen igen när jag är klar , jag ska gå helt ensam , fy fan va skönt det ska bli , jag + en stor cola + popcorn och sex and the city , det kan inte bli bättre ..

förövrigt så tänker jag lägga ner killar , det skiter sig bara iaf , jag hatar att jag har fallit för honom, jag kan inte fatta att jag gjort samma misstag 1gång till , det är så inte likt mig att göra om samma misstag mer än 5ggr :/ :P
jag kan inte fatta att jag har låtit dig komma mig så nära så att du kan såra mig igen , jag blir helt galen av hur mycket jag tycker om dig ! du säger att du känner likadant men hur fan ska jag kunna lita på dig när du beter dig som ett jävla svin ??
jag tar inte ditt drickande som en ursäkt , det är ingen ursäkt , jag vet att du har det jobbigt men jag går inte med på att bli behandlad som du behandlar mig .. jag orkar inte med en sån grej till .. det värsta är att du vet precis hur allt ligger till men ändå så struntar du i det och behandlar mig på det viset iaf .. jag vet dessutom att du har det jobbigt du med och jag gör allt för att försöka hjälpa dig och samtidigt klara mig fint på egen hand , men en nyhet , jag är inte så stark så att jag orkar må dåligt för både dig och mig och samtidigt försöka hjälpa oss båda utan någon som helst hjälp ifrån dig eller någon annan .
du säger att vi kan klara det här tillsammans och att vi ska finnas där för varandra och bla bla bla , men dina ord är ju så tomma !? hur ska jag kunna lita på dig då !?

snälla hjälp mig nu !!

Lördag och Söndag

chabolo :)
i lördags vaknade jag med värsta ont i kroppen och bakis som satan , värre än någon gång förut fan :O jag gick upp vid 12 då jimmys mamma skulle hämta honom sen gick jag och la mig igen och ble väckt klockan halv 6 av att johan ringde och väckte mig som vanligt :P haha . sen åt jag lite mat och tittade på SATC , sen somnade jag igen vid 1-2 så jag va inte vaken så länge på lördagen :P haha .

idag söndag har jag inte gjort så mycket , varit i Irsta på kalas för en av familjens kompisars barn som fyllt 13år , hehe . sen när jag kom hem har jag satt mig och spelat lite wow :D så nu ska jag lägga mig och titta på SATC igen och äta glass i stora lass :)

hoojs <3

uppdatering fredag

nu har jag preics´kommit hem ifrån daniel och Jespers fest :) så nu är jag med jimmy :D hjeje . vi ska läggga oss och titta på SATC :D:D hehej .h´good nattt oxch svov gott L)nhhojs <3

Fredag

chabolo :)
idag är en väldigt bra dag, min del till datorn som hade gått sönder kom tillbaka , så nu är min dator lagad och funkar kanon bra :)
imorse åkte familjen till hälla för att gå på IKEA och köpa en byrå åt mina bröder , men först åt vi på pizza hut  :) sen gick vi till IKEA för att kolla på deras byrå och då frågar mamma hur min rygg mår , för jag får ont i ryggen av min säng så hon föreslog att vi skulle köpa ny säng och bäddmadrass åt mig så det gjorde vi :) så nu har jag fått en helt ny säng och bäddmadrass :) hehe .
ikväll blire födelsedagsfest för Jesper och Daniel med doonkie & co och deras polare och respektive partner :P haha . gänger + angeelica , haha . men det blir skojj , jag behöver komma ut och träffa lite folk på riktigt :)

men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta något sen blire till att börja förfesta och sen vid halv nio få skjuts hem till Daniel där festen ska vara , hehe .

hörs senare , hoojs <3

objekt

jag ligger i min säng just nu och löserkorsord faktiskt som en riktig kärringen , men det får mig faktiskt att slappna av innan jag ska sova . och plötsligt ringer telefonen och det är han , vill inte nämna något namn .. men att prata med honom gjorde mig väldigt ledsen och upprörd, är jag bara ett objekt , en figur utan känslor som man bara leker med ? tror han lixom att han bara kan ringa mig mitt i natten och säga såna där saker och få mig må bra och sen bara slänga skiten i ansiktet på mig och inte mena ett skit av det ..
jag är fan en människa med känslor , starka känslor , jag mår bra ensam för 1 gångs skull och det ska ingen f förstöra med några jävla äckel ord som borde få mig att må bra men som bara gör mig förbannad och irriterad ..
åh jag är så jävla arg , jag vet inte ens vad jag ska säga, det är svårt att få ner den ilska jag känner i ett blogg inlägg , men ni som känner mig , mina närmaste vänner som läser detta kommer förstå min ilska , medan ni som inte känner mig kommer få det kämpigare med att förstå min ilska !!
jag tänker fan inte acceptera det här , imorn ska jag fan konfrontera honom och klargöra för honom hur fan det ligger till och att jag inte är den jag var förut ... jag är en ny person emot vad han kände förut , jag nöjer mig inte längre med det han gav mig förr , jag förtjänar mer och vill ha mer och behöver mer , jag tänker inte kasta mig in i ett förhållande igen , den här gången ska det kännas rätt och vara en underbar kille som verkligen inte ser mig som ett jävla objekt utan han ska se mig som en riktig människa , en tjej med riktiga känslor som behöver bli älskad för den hon är och inte för vilket kön hon har !

RSS 2.0